Torsdagsglimmer #3

Bamsejakker..

img_0570 img_0573

“But baby, it’s cold outside!”

Jeg elsker de her fake-fur jakker. Jeg har virkelig kigget langt efter en i noget tid, de ser simpelthen så varme og hyggelige ud. Vi kan diskutere hvor praktisk den er, men flot, det er den virkelig. Jeg har nr. 1 på billedet og den er faktisk rigtig varm og lækker. Den findes også i lyserød, men jeg synes kamelfarven var rigtig fin. Jeg er rigtig glad for den og elsker at der er hætte på. Det føles som om at man får et kram af et stort hyggetæppe hver gang man har den på.

collage-2
1// (det er den jeg har i str S/36) – 2//3//4//5// 6// 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

4 kommentarer

 • Sarah

  Fede jakker! Hvad størrelse er din jakke? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Ja ikke? 😍..
   str S/36 er min i.

   Vh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Er det hvad der svarer til en str. 8? Jeg synes nemlig den ser lidt stor ud. Jeg er helt forelsket i nr. 3 – men en str. 10 bliver nok lige stor nok og min barm plejer ikke at kunne være i en str. 34/6.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Ja. Jeg har en str 8 ✌🏻.. jeg kan personligt godt lide når de er lidt oversize, men det er jo en smagssag 😉.. den er virkelig også fin!

   Vh
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagsglimmer #3