Bamsejakker..

De bedste podcast anbefalinger.

podcast-1

Jeg elsker podcast og jeg har hørt utrolig mange!
Der er noget fantastisk gribende ved at lytte til podcast, det føles som om at man hører en god bog når man cykler på job. For mig må der gerne være humor eller spænding involveret når jeg lytter til en god podcast. Hvis det bliver for internt og lidt for langhåret, så stopper jeg, hvis lyden heller ikke er i orden, så gider jeg altså heller ikke bruge tid på at lytte.
Men det her skal handle om hvilke podcast som har har hørt eller er igang med at lytte til! De podcast som har rørt mig og har vækket et eller andet inde i mig! Del gerne dine favoritter i en kommentar!

1. Ludermanifestet. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg aldrig ville have lyttet til denne podcast, hvis ikke det var fordi at min roomie anbefalede mig den. De 3 smukke kvinder er på mange måder ekstrem seje, men jeg har taget en del afstand til dem, da jeg ikke altid er lige enige i, hvordan man iscenesætter sig selv. Når det så er sagt, så er deres podcast ekstrem vigtig og rigtig godt produceret! De tager nogle meget vigtige emner op som jeg kun kan sidde og nikke og genkende til! Har flere gange råbt: “hørt!” når jeg har lyttet til deres debatter. Den er på 6 afsnit som ca vare 30 minutter.
2. Meget Mere Matador. Hvis du, ligesom jeg, ELSKER MATADOR, så er denne her podcast noget for dig! Værten Cecilie Nielsen er inspirerende og har en rigtig god stemme. Det er en mega nørdet serie, som hver uge dykker ned i et nyt Matador afsnit, vender og drejer hver en enkel detalje og snakker den til skamme. Hver uge er der nye kendte danskere inde i studiet, som er med til at skabe den gode hygge omkring den kære serie.
Hvert afsnit vare ca 30-40 minutter og der er indtil videre 12 afsnit derinde.
3. Den Grå Side. En mega upassende og ekstrem underholdende podcast. Podcasten er lavet af Søren Rasted som hver uge inviterer kendte mennesker ind i studiet, for at læse erotiske noveller højt for hinanden. Det er simpelthen så kodylt grineren at lytte til! Fuldvoksne mænd der knækker helt sammen af grin fordi de skal læse tissemand og tissekone op for hinanden. Jeg har gået så mange gange på offentlige gader og spruttet af grin, fordi det er så underholdende og rart at lytte til. Anden sæson er netop startet op. Første sæson er der 17 afsnit i, som hver vare ca 50 min til en time.
4. Det perfekte offer. Uha! Jeg ved ikke om det er fordi at jeg læser til social pædagog og arbejder på et psykiatrisk bosted, at jeg finder denne her podcast relevant. Jeg har anbefalet den til alle mennesker jeg kender, fordi den simpelthen er så skræmmende. Kort fortalt, så handler det om at 2 piger fortæller at de er blevet voldtaget af en nattevagt, mens de er bæltefikseret, på en psykiatrisk afdeling. Men skal man tro på 2 kvinder som er paranoide? Passer det? Er der ikke bare noget deres stemmer fortæller dem? Denne her podcast skal høres, fordi den rammer ind i marv og ben, hvor alt bare gør ondt. Der er 5 afsnit som hver vare ca 50 minutter.

podcast-2

5. Politiken, Third Ear. Politiken laver nogle geniale podcast. Third Ear har lavet nogle ekstremt velproducerede afsnit som jeg virkelig nyder at lytte til. Hvis du skal høre én podcast idag, så skal det være “Kvinden med den tunge kuffert”. Har du ikke hørt den? Så luk ned for denne her blog og begynd at lyt. Det er som at være med i en drama serie, hvor man bare ikke vil have at den slutter!
6. Soultalk. Soultalk er en ny podcast for mig. Jeg fandt den forleden, da jeg sad og ledte efter nye podcast på telefonen. Kisser Paludan inspirerer til et liv med indre ro, højt selvværd, styrke, glæde og nærvær. Hun er spirituel psykolog og forfatter. Hun har nogle inspirerende mennesker inde i studiet, sammen snakker de om stress, angst, sårbarhed, mod og meget mere. Har kun hørt et par afsnit, men synes den er rigtig fin. Der er indtil videre 19 afsnit som hver vare omkring  ca. 40 minutter til en time.
7. Tårekanalen. Rikke Collin Kristensen inviterer mere eller mindre kendte mennesker ind i studiet. Sammen skal de snakke om, hvad der rører gæsten til tåre. Det kan være film, musik, kunst, familie og meget andet der kan røre en til tåre. Ideen er simpel, hyggelig og rigtig fin. Jeg synes idéen er så god, fordi vi som regel er så bange for at vise vores sårbare sider. Der er 18 episoder som ca vare en time.
8. Zornings Zone. Jeg elsker Lisbeth Zorning Andersen! Hun er dybt inspirerende og top sej! Jeg ser mega meget op til hende, nok også meget grundet mit studie! I Zornings Zone inviterer hun forskellige mennesker ind, snakker dybt med dem og vender og drejer deres personlige historie. Hun snakker med mennesker som lever på kanten af samfundet. En meget rørende podcast som virkelig sætter mange ting lidt i perspektiv. Der er rigtig mange afsnit og hvert et afsnit vare ca 55 minutter.

podcast-3

9. Sex terapi med Joan Ørting. En ny podcast som jeg lige er begyndt at høre. Jeg har altid elsket Joan, fordi, hvem gør ikke det? Jeg synes hun har utrolig meget vigtigt på hjertet og formulerer sig selv utrolig godt. Man er en flue på væggen, mens hun snakker med almindelige mennesker som forskellige dilemmaer, problematikker, begrænsninger mm. omkring sex og forhold. Det skal sgu ikke være så stort et tabu at snakke om, heller ikke at lytte til. Der er 6 afsnit indtil videre som hver vare ca. 30-50 minutter.
10. Kærlighed med vilje. Christiane Meulengracht er parterapeut og sexolog og har i denne podcastserie gæster i studiet, der alle har en personlig historie at fortælle. Det handler om samliv og hvordan vi kan få et bedre sexliv, mere lyst, bedre intimitet og komme igennem kriser. jeg er selv lige begyndt at lytte til denne podcast, men jeg mener at hun tager nogle rigtig vigtige snakke op, som har fået mig til at tænke i lidt andre baner. Der er indtil videre 12 afsnit som ca vare mellem 30-45 minutter.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

3 kommentarer

 • Nanna

  Hej Caroline. Er i gang med at lytte til “Det perfekte offer”, men kan ikke helt finde ud af, om det er noget der er sket i virkeligheden – ved du det? ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det er sket i virkeligheden 🙂 .. hvilket er meget skræmmende!

   Vh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Puha, ja det er det virkelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bamsejakker..