Lad os snakke om: "strækmærker" #1

En af de dage..

img_0581

// Den fantastiske trøje er fra Miinto.dk og er modtaget som gave. 

En af de dage hvor man vågner og intet passer sammen. Kaffen smager ikke lige så godt som den plejer, sulten er der ikke rigtig og kroppen vil ikke vågne. Det er sådan en dag hvor man tager sine trusser forkert på, hvor man ikke kan overskue at finde tøj frem. Man har mest af alt lyst til bare at have nattøj på hele dagen.

Det er underligt. Ens humør er ikke dårligt, men heller ikke rigtig godt. Det føles som om at man ikke kan blive glad, man er bare dømt til at skulle være “hverken-eller” hele dagen.

Sådan en dag kender du sikkert. Sådan en dag er helt normal, det er nemlig hvad jeg kalder for en “øv-dag”.
Hvorfor vi får øv-dage, det vides ikke med sikkerhed. Jeg vil gætte på at det er fordi at din krop har brug for et hvil. Du har måske kørt dig selv lidt hårdt på det sidste, du har måske sovet dårligt eller har en alt for lang “to-do” liste i baghovedet. Vi presser generelt os selv alt for hårdt. Vi vil altid være de bedste, sejeste, største, stærkeste og alt det andet der slutter på -ste.

Forleden havde jeg mig en rigtig øv-dag. Før i tiden var jeg faktisk ret plaget af dem, de kom med jævne mellemrum og det resulterede i, at jeg var nødt til at aflyse aftaler for at passe på mig selv. Øv-dagene kommer ikke så tit mere. Hvorfor? Fordi jeg er blevet så meget bedre til at lytte efter til min krop. Jeg er blevet bedre til at prioritere og acceptere at jeg ikke altid kan være den -ste.

Men når øv-dagene kommer, fordi det gør de nogle gange, så bliv ikke bange. Lad være med at blive irriteret på din krop, lad være med at skælde dig selv ud eller lade det gå ud over andre. Jeg har selv været rigtig god til at lade mit dårlige humør gå ud over min partner, han er nærmest og det er nemmest, men det er ikke fair. Det er svært at anerkende at man ikke er en verdenskvinde, det er ikke nemt at stå frem og sige: “jeg har en lidt dum dag, så jeg beklager hvis jeg er lidt irritabel”, men øv dig i det. Lad være med at feje dine følelser ind under gulvtæpper altid, de må gerne være fremme, de er ikke farlige – selvom det kan føles sådan nogle gange.

Når øv-dagene kommer, så handler det måske om at være den -ste. Der er mange måder at være den bedste udgave af dig selv på, det kommer an på hvad din krop har brug for. I en øv-dag situation, så har din krop brug for at du er den bed-ste til at mærke efter og passe på dig selv. Der er intet galt i at være dig, du er nok, præcis som du er! 

img_0215

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "strækmærker" #1