Hvorfor lyver du?

Før og efter billeder..

img_0754

Løgnen på de sociale medier kommer ikke bag på os mere. Det er blevet mere og mere “okay” at lyve derinde. Det er svært at finde billeder som ikke har filtre og små løgne på sig, det er blevet en del af Instagram. Vi har accepteret det for længst, men det er stadig noget pis. 

Jeg klapper i mine små hænder, når jeg ser kvinder som deler hverdagen og kroppen som den er. Der kommer mange til kampen og det varmer mit hjerte noget så rart. Der kan aldrig være for mange om budet, når det handler om “selvkærlighed”. Smækkys til jer alle! 

Du som bevæger dig rundt på de sociale medier, du skal lære at navigere rundt derinde. Det er svært, men det kan faktisk godt lade sig gøre.
Billedet øverst indlægget er et voldsomt eksempel, men jeg kan godt lide at skære ting lidt ud i pap nogle gange.
Alle pigerne på billederne er mig, men der er ikke uger eller måneder i mellem billederne, der er 2 minutter og forskellige kropsholdninger imellem. Lyset kan snyde, armfagter kan snyde og man kan suge maven ind så man ikke kan trække vejret. Alt sammen, for at få et like.. Tankevækkende alligevel. Hvorfor er det så svært for os vise sandheden? – meget apropos gårsdagens indlæg.
Det kan ikke være rigtigt at jeg kun kan føle mig “okay”, hvis jeg ser ud som kvinden til højre. Det kan ikke være rigtigt at “tynd” er den eneste kasse, som jeg skal passe ned i. Det er heller ikke rigtigt, men det kan man nemt tro, når man ser den ene slanke pige efter den anden på nettet.
Det kan omvendt ikke være rigtigt, at jeg skal “fake” mine deller frem, for at have ret til at sige: “hey, jeg kæmper for kvindekroppen!”. Høj som lav, tyk som tynd, mørk som lys, hetro som homo, kristen som muslim.. Det skal være plads til os alle sammen. 

Når du kigger rundt på nettet, på de flotte piger med det “perfekte” liv, så mærk efter hvilken fornemmelse du sidder tilbage med i maven. Får de flotte pigers liv, dig til at føle dig “utilstrækkelig”? Så unfollow dem. Hvis træningspigen giver dig dårlig samvittighed hver eneste dag, så unfollow hende. Du skal ikke blive vred på hende, fordi hun har valgt hvordan hun vil leve sit liv – hvordan vil du leve dit?

Hvis du har lyst, så kan du faktisk være din egen aller vigtigste støtte og forsvarsadvokat. Du kan lære at stå imod de dårlige tanker og billeder. Du kan lære at se dig selv for den du er, istedet for den du tror du skal være for at passe ind. Det er muligt.. Men det hele starter hos dig. Det starter lige nu, når du læser de her ord. Har du lyst til at få det bedre med din krop? Så start idag. Sig én positiv ting om dig selv. Skriv en note med rosende ord om din krop. Det tager tid, men det er muligt.

Jeg har ikke lyst til at leve i en verden, hvor man skal se ud på én bestemt måde, for at føle sig okay. Det ville være noget så sørgerligt!
– Jeg skal hoppe i en bikini på en Thailandsk strand om under en måned. Tanken om at skulle vise min krop frem kunne godt skræmme mig før i tiden, tankerne kan stadig godt komme. Men jeg kan stå imod dem nu! Min krop fortjener ikke at jeg tænker dårligt om den, den fortjener fandme kun ros fordi den er skide sej. Hvis du kigger op fra skærmen og ind i spejlet, så skriv med store bogstaver på det “JEG ER NOK!” – fordi du vil aldrig nogensinde, kunne være mindre end det du er – hvilket er NOK!


collage_fotor1 collage_fotor2 collage_fotor3

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

3 kommentarer

 • “…..Hvis træningspigen giver dig dårlig samvittighed hver eneste dag, så unfollow hende. Du skal ikke blive vred på hende, fordi hun har valgt hvordan hun vil leve sit liv – hvordan vil du leve dit?”

  JA TAK! Lige præcis Caroline!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻..

   Tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Åhhh et bekræftende indlæg!! vi skal alle sammen være vores forsvarsadvokater <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor lyver du?