Mandags positivisme..

Indsend din historie om: “strækmærker”

jojojo

Denne uges omgang af “lad os snakke om”, skal handle om strækmærker. Jeg tror at det var det emne som flest af jer skrev ind omkring. Det er sjovt hvordan noget er et tabu for nogle og det ikke er det for andre. Strækmærker for mig er ikke det store tabu, men det handler nok også om, at jeg ikke har så mange af dem. Jeg har nogle stykker på inderlårene og lidt på røven, men det har aldrig gjort mig noget. Mange af mine veninder var utrolig ked af deres strækmærker, de skammede sig over deres krop og det synes jeg er synd.

Men hvorfor er det et tabu? Er det fordi det er ridser i den ellers perfekte facade? Er det fordi det er med til at gøre en uperfekt? Er det fordi der aldrig er kvinder i modebladene der har strækmærker på brysterne og maven? Er du blevet mobbet med dine strækmærker? Har du strækmærker steder som andre ikke har? Uanset hvad, så del dine tanker med mig og med os, fordi vi har virkelig brug for at få snakket om det her! Vi har brug for at vise at vi ikke er alene om vores tanker!! Sammen er vi stærkere og kun sammen kan vi bryde tabuet!!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags positivisme..