Historien om: en døende plante..

Lad os snakke om: “sved” #1

sved_fotor1

Denne omgang af lad os snakke om kommer til at omhandle sved. Sved er for nogle helt naturligt, mens det for andre er et stort tabu. Nogle mennesker er flove over de sveder meget, derfor så hæmmer det hele deres syn på dem selv, andre mennesker tænker slet ikke over om de sveder eller ej. Sådan er vi jo så forskellige og det skal det absolut være plads til. I hvert fald er det et tabu for nogle, derfor skal jeres ærligheder igen på bloggen – af hjertet tak for dem!

Har du lyst til at dele din erfaring med sved? Så send den ind til mig lige her:


sved_fotor2 sved_fotor3 sved_fotor4 sved_fotor5 sved_fotor6 sved_fotor7 sved_fotor8 sved_fotor9 sved_fotor10 sved_fotor11 sved_fotor12 sved_fotor13 sved_fotor14 sved_fotor15

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

  • A

    Jeg har selv svedt hele mit liv, og det er så ømt et punkt, at det tog mig mange år at acceptere det. Jeg har prøvet alle antiperspiranter, deo’er… har jeg sågar bestilt fra udlandet, og det fungerede kun i en kort periode. Men så prøvede jeg Perspirex, og det virker. Det gør ikke ondt at bruge, man påfører det om aftenen og sover med det, og det fungerer. Og jeg har aldrig (!!!) kunne gå en dag uden kæmpe svedpleter, men det kan jeg af en eller anden grund pga. perspirex. Bare et lille tip fra mig til alle – de er ikke så voldsomt dyre, så det skader ikke at prøve, når man er så generet af det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • LP

    Jeg startede mine teenage år med at svede en del under armene – men siden jeg var 17-18 år (er i dag 33) har jeg brugt aluminimunklorid 3% (kan købes i Matas) og jeg har ikke svedt under armene i ca. 16 år. Ja det lyder som noget krads noget og det er det sikkert også, men sved hæmmer en så meget, at det er det værd!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historien om: en døende plante..