Lad os snakke om: "vold i et parforhold" #2

Mandags positivisme..

collageEr du, ligesom jeg, alt for god til at have ALT for lange “to-do” lister? Lister som med ugerne bliver længere og længere, og til sidst kan man få koldsved og hjertebanken af at kigge på dem?
Jeg var engang flere uger om at få åbnet min e-boks, fordi jeg så at jeg havde fået et brev fra Nordea. Jeg var så bange for at de havde spærret mit kort eller at jeg havde et maga stor overtræk.. Jeg turde ikke kigge, fordi hvis jeg kiggede så blev det virkeligt. Det stod på min “to-do” liste længe, hvilket påvirkede mit humør meget når jeg så på listen. Da jeg til sidst tog mig sammen og kiggede, så stod der at jeg havde fået et ny bankrådgiver, og han ville bare lige skrive lidt om sig selv.. Fuldstændig latterligt.

Jeg har altid post-it sedler hængende rundt omkring, fordi der altid er et eller andet som jeg skal huske. På det seneste er jeg begyndt at skrive positive to-do lister til mig selv, for at sprede lidt god karma. Jeg skal selvfølgelig huske at betale penge til Dong og svare min gamle veninde, men jeg skal også huske at smile til en fremmed og fortælle min søster at jeg elsker hende. Det kan virke så uoverskueligt at skulle nå 6 ting på én dag, 6 ting som kræver meget af dig og som tager på din energi. Vi fortjener alle sammen at blive bedre til selvforkælelse! 

Der var en sød læser som skrev til mig at hun lavede overskuelige to-do lister ugenligt. Så starter hun mandagen ud med at lave en liste over alle de positive ting hun skal huske. Jeg synes det er en skide god idé og den har jeg virkelig taget til mig.

Idag er det mandag og solen skinner heldigvis over vores kolde, flade land. Jeg har lavet en liste med nogle forslag til positive to-do ting du kan gøre for dig selv i denne her uge. Udover at du skal huske at købe mælk og bleer, så skal du også huske dig selv og dine kære i ugens løb.
Du kan bl.a. huske at: 

– Købe blomster til dig selv.
– Fortælle din veninde at hun ser godt ud.
– Rose dig selv i spejlet.
– Hoppe i noget tøj du ellers aldrig går i.
– Gå en lang tur.
– Kram din mor en ekstra gang.
– Forkæl dig selv, køb chokolade, gå i bio, tag et langt bag og brug en god hårkur.
– Giv en hjemløs lidt penge eller evt noget mad.
– Skrift sengetøj.
– Tænd stearinlys og læs en god bog. Jeg er selv igang med denne her bog.
– Gå på Spotify og lav en ny playliste med alt din yndlingsmusik på.
– Du skal minimum én af dagene i løbet af ugen, lave en af dine livretter til dig selv.
– Lav en fancy drink til dig selv når du kommer hjem fra job.
– Ring til din veninde og snak om vind og vejr.
– Skrue op for musikken og danse i undertøj.
– Fortæl din kæreste med noget mega god sex.
– Tegne eller male mens du hører roligt musik.

På min to-do liste i denne her uge står der bl.a.: 
– Lave pizzasnegle med kært barn i morgen.
– Gøre mig ekstra lækker til bloggermiddag på onsdag.
– Spise lækker morgenmad inde i byen.
– I bio med far.
– Ringe til min bedste veninde og fortælle at jeg elsker hende.
– Planlægge dag til hvornår Malte og jeg kan skrive julekort sammen OG klippe kravlenisser.
– Hente mine vinterjakker op fra kælderen.

Så selvom jeg skal på arbejde, i skole og aflevere opgave, så har jeg sørget for at der er lidt glimmer hist og jer, så hverdagen bliver mere vidunderlig. God mandag venner!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "vold i et parforhold" #2