you are so much more..

Torsdagsglimmer #2

img_0435

Godmorgen dejlige du.

Jeg håber du har sovet godt og vil få en helt igennem skøn torsdag. Det er meget gråt, koldt og vådt udenfor, så det er en god idé at finde en vinterjakke frem, eller købe en ny. Jeg har købt en ny, hvilket er lidt tosset, men den var ret fin. Det er en af de der “fake fur” eller “faux fur” jakker, som de også hedder. Jeg kunne aldrig drømme om at tage en jakke på der var lavet af ægte pels, men de har altså lavet nogle søde jakker som ligner et uldent hyggetæppe, hvilket er perfekt til en kold vinter. Jeg har bestilt den på Boohoo.com, der har jeg aldrig handlet før, så lad os se hvordan den sidder når den kommer hjem.
I nat drømte jeg at jeg var til koncert med Miley Cyrus! Og ja, jeg er mega stor fan af hende, jeg synes hun er skide dygtig og super smuk altså! Derfor så har jeg haft denne her sang på hovedet hele morgenen:

Sidste uge startede jeg en lille torsdagsglimmer føljeton-indlæg. Idéen med det var at lære at sætte pris på de små glæder i livet, dem som vi ofte går over eller sætter os på. Ligesom når man har fået snottet næse og man ikke kan trække vejret gennem den, så ligger man og forbander alle de gange man aldrig sat pris på sin næse, da den ikke var snottet.
Jeg bad jer om at sende jeres små torsdagglimmerglæder ind og der må man sige i har gjort. Så uden mere præsentation, så synes jeg vi skal gå igang med denne uges udgave af TORSDAGSGLIMMER:

♦ Første aften i helt renvasket sengetøj, det har fået lov at tørre ude.
♦ Når man går og har planer om at købe et eller andet bestemt og finder det i genbrugen til en flad 50’er!
♦ Når man mærker kærlighed. Både fra de nære og fra dem man slet ikke kender – et lille smil kan redde en dag!
♦ Når ens morgenæg er helt perfekt blødkogt! Jeg bliver så glad indeni!
♦ Når man faktisk føler sig sexet i de hyggelige striktrøjer og lange strømper hjemme alene i lejligheden uden trusser på.
♦ Når man bliver kaldt sjove ting af folk man holder af. Nævner i flæng: “skaut”, “pølle”, “pludder”, “snep” (find selv på flere) (Caro her: elsker denne her! Min bedste veninde er begyndt at kalde mig “pølle” – haha)
♦ Når man gør noget sødt for kæresten og man kan mærke at han bliver glad – kærlighed.
♦ Når man går en tur i skoven og fryser til at starte med, men får varmen efterhånden og kan gå en længere tur.
♦ Når det regner udenfor, men man ikke behøver at tage nogen steder hele dagen så man kan putte sig under dyner og tæpper og læse en god bog (Harry Potter!).
♦ Lyden af efterårsblade der knitrer når man går hen over dem.
♦ Når solen kommer frem efter en hel dag med regn.
♦ Når man rider en tur på en frisk hest uden sadel og den er sød og lader dig leve endnu en torsdag!
♦ Kys! Kys, for pokker!
♦ Forløsningen efter at have haft en sang på hjernen i flere uger, og ENDELIG finde ud af hvad den hedder!
♦ Helsematildes grin! (Caro her: NICE! Og tillykke med fødselsdagen igår søde musse!)

Jeg elsker de her indlæg, fordi nu går jeg rundt med mega meget glæde inde i maven over det i har skrevet ind. Giv lidt men modtag meget! Del dine små glæder på sådan en grå torsdag, så kommer de med i næste uges Torsdagsglimmer.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Iben Emilie

  Skønt indlæg! 🙂
  Hvor er den fine dragt på billedet fra? Den ser simpelthen SÅ flot ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak! Den er fra Moss Copenhagen ✌🏻.. købt i deres lagerudsalg på Nørreport!

   Vh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

you are so much more..