Doris Dørmåtte.

Torsdagsglimmer #3

8b372869962625f9d4ad32662d41af37
Hej venner.
Håber jeres uge indtil videre har været helt vild skøn og dejlig. Jeg håber du har lavet en god “to-do” liste, så du hele tiden sørger for at huske dig selv og dine egne glæder. Jeg har desværre været ramt af lidt sygdom de sidste par dage. Det er hverken det ene eller det andet, det er bare en god blanding af det hele på én gang. Lidt snottet, træt, ondt i hovedet, svimmel. Det gode ved det, er at jeg er gået igang med at se Stranger Things! Holy macaroni, det er jo en første klasse, top lækker god serie. Jeg er vild med det overnaturlige og (forhåbentlig) fiktive univers. Jeg har savnet en god serie efter Game Of Thrones sluttede, så denne her kommer som kaldet, lige nå jeg ligger på langs på sofaen. Har så også fået set begge sæsoner på under 24 timer! Haha..

Men selvom energiniveauet er lidt i bund, så er humøret næsten i top. Det er torsdag og det har altid været en af mine yndlingsdage, mest fordi navnet et pænt. Torsdag, søndag og tirsdag er flotte navne til ugedage. I don’t know why? 
Vi skal have fat i 15 nye torsdagsglimmerglæder, som skal være med til at vi ser de små glæder i livet, som vi så ofte hopper hen over.
Læs første del HER og anden del HER.

◊ Følelsen at have ingen planer en dag efter skole, ingen lektier, ingen aftaler med veninder osv. Og bare kunne gøre lige hvad man har lyst til.
◊ Når du cykler i skole en kold morgen, kigger op fra vejen og ser den fineste solopgang.
◊ Når man kunne nå at træne og i bad inden babyen vågner.
◊ Når du er heartbroken og du har nogle fantastiske mennesker omkring dig.
◊ At tage dynen og hovedpuden med ind på sofaen.
◊ At tage en middagslur i armene af ens kæreste uden det føles som om man dør af varme og diverse kropsdele begynder at sove.
◊  Når man har en rigtig skidt dag og din veninde har taget kage med.
◊ At sætte en ukendt film på og finde ud af, at det bare var den mest perfekte film til ens humør.
◊ Når du har bestilt ting hjem til dig selv og pakken endelig ligger i postkassen. Glæden ved at pakke sådan en pakke op – amen altså. Man kan næsten ikke vente og smug-op-pakker på vej ind ad døren.
◊ Når man har fået vasket tøj hjemme hos moar og det bare dufter af hjemme og tryghed.
◊ Når der dufter af efterår udenfor, dine kinder er kolde og du virkelig kan trække vejret,
◊ Når man vågner om natten, og ser der er 3 timer til man skal op, og derfor trygt kan sove videre.
◊ At have rester fra dagen før man bare lige skal varme.
◊ Når man skal tanke og brændstoffet er billigt.
◊  Når en fremmed hilser på en på gåturen.

Ja, ja ja! Bliv endelig ved med at sende dine bedste torsdagsglimmerglæder ind! Det skaber simpelthen så meget god energi og glæde omkring en at læse det.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Anonym

  Hej Caroline.
  Jeg ville bare sige at det er en sindssyg godt idé med dine “glimmer-lister”. Jeg startede i går med at lave mi egen “mandagsglimmer-liste” og der kom over 26 ting på den! Jeg finder virkelig ud af hvor god min dag, ent faktisk har været, og jeg bliver ubevidst klar over at være taknemlig for de små gode ting jeg oplever. TAK for dig. Jeg elsker din blog og du hjælper mig utrolig meget.
  Mange hilsner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej med dig.

   Ej hvor lyder det bare mega rart. Jeg er også blevet rigtig glad for at lave positive to-do lister, det giver så meget mere glæde i hverdagen <3 ..

   Det handler om at finde de små glæder i livet 😀 ..

   De bedste hilsner

   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Doris Dørmåtte.