Jeg beundrer dig..

Torsdagsglimmer #4

20fbd11dccb2f11510f39c15cd19c4b9
Læs tidligere torsdagglimmer HER, HER & HER.

Hej venner.
Jeg håber at din uge indtil videre har været god og rar imod dig. Jeg håber at du husker på dig selv, finder lidt ro i ny og næ og forkæler dig selv med lidt lækkert.

Min uge har været ret blid, hvilket jeg har haft brug for. Jeg har haft mange aftaler de sidste par uger, jeg ved også at jeg har mange aftaler de kommende uger. Det er gode aftaler, men det tager også meget på min energi, så jeg skal lige huske at finde lidt ro og Caroline-tid rundt omkring. Dagen idag har jeg glædet mig til i flere uger, jeg skal nemlig tilbringe den med hende her. For nogle uger siden aftalte vi, at dagen idag, skulle bruges på en masse spændende kommende projekter, gode grin og lækker mad. Jeg glæder mig helt vildt og du kan selvfølgelig følge med på Instagram.

Her er 15 nye torsdagsglimmerglæder! 

◊ Mødre (de mest omsorgsfulde og betænksomme væsner i verden).
◊ Når dine yndlingsbukser mod forventning er rene.
◊  Når den store bagedyst er i fjernsynet.
◊ Når dine yndlingsbukser mod forventning er rene.
◊ At sove igennem om natten uden at skulle op og tisse.
◊ Når kæresten tilbyder at tage med til ens første dansetime, fordi man er pisse nervøs for at dumme sig.
◊ Når toget kommer 2 minutter efter du er nået til stationen.
◊ Når man lægger sig i sin seng om aftenen og sengetøjet er helt rent og dufter dejligt.
◊ At sidde på en hyggelig cafe, med en god cafe latte og læse.
◊ At blive mødt af en glad hund, når man kommer hjem.
◊ Når du hører en ny sang, men bare falder for den øjeblikkeligt.
◊ Når en virkelig flot solopgang gør det ok, at man skulle herre tidligt op.
◊ Når jeg sætter mig et lille og realistisk mål for dagen, som jeg så får fuldført før jeg går i seng. F.eks. give mine veninder en ekstra krammer eller fik lige ryddet op i noget småroderi. Det er den fedeste følelse!
◊ Når du ikke har trænet i tre uger og spiste en hel plade chokolade i går (alene) – og stadig føler dig hammer lækker!
◊ Når dit fitnesscenter er så godt som tomt.

En kæmpe glimmerglæde for mig, det er at i er så gode til at indsende jeres glæder ind til mig, så jeg kan dele dem her på bloggen om torsdagen! Bliv endelig ved med det. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Anonym (pige)

  Hej Caroline. Jeg elsker din blog. Du hjælper mig rigtig meget med alle dine indlæg. Jeg er vild med dine “glimmer-lister”. Jeg er efter du har lavet dem, selv begyndt at lave en glimmer-liste. Jeg laver en for hver dag. Det hjælper mig til at huske på at min dag har været god, selvom jeg nogle dage måske tænker “jeg har da haft en lorte dag”. SÅ kan mine liste hjælpe mig, for så bliver jeg jo mindet om at min dag HAR været god. Jeg siger også til mig selv om morgenen “I dag skal være en god dag”, og det virker!
  Tusind tak for dig, du er fantastisk.
  Mange hilser en pige på 15 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej du!

   Hvor er det bare lækkert at høre at du har taget glimmerglæderne til dig <3 .. Jeg er personligt også mega glad for dem, de små glæder har virkelig fået en vigtig betydning for min uge!

   Hvor er det dejligt at du er så ung, men stadig så god til at mærke efter! Det er super flot. <3

   Håber du får en dejlig dag.

   De bedste hilsner fra
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg beundrer dig..