Indsend din historie: "sved".

Torsdagsglimmer #5

b9ab2dbd362a605becfd581072ad1561
Læs tidligere torsdagsglimmerglæder HER, HER, HER og HER.

Hej menneske bag skærmen, glædelig glimmertorsdag og glædelig Thanksgiving (hvis du altså fejre det).
Håber du indtil videre har noget der er tæt på en fantastisk uge. Min uge har været skøn indtil videre, lidt presset med skole og arbejde, men synes jeg er kommet igennem det ret fint. Jeg har haft en to-do liste der har hængt mig lidt langt ud af halsen, men har fået gjort den lidt mere overskuelig for mig, så det ikke påvirker mit humør.
Jeg glæder mig rigtig meget til på lørdag, der skal min familie og jeg nemlig fejre Thanksgiving. Det er så fin en tradition, som vi stjal fra USA for 5 år siden tror jeg. Vi har ikke været lige gode til at lave traditionel Thanksgiving mad alle år, faktisk har det kun lykkes for os ét år, ellers har vi spist take-away mad og drukket vin. Det har selvfølgelig også sin charme, MEN, i år skal vi have kalkun, mashed potatoes, cornbread og æblekage! Jeg glæder mig helt vildt. Min mor har bestilt en kæmpe, fed, øko kalkun inde fra Torvehallerne af, jeg har købt vin og fundet de bedste brætspil frem – vi er 100% klar til at hygge og sige hvad vi er taknemmelige for.
– Jeg kan nu meget godt lide at vi har adopteret nogle af de amerikanske traditioner, også Halloween og Valtentinsdag. Endnu flere grunde til at give lidt ekstra glimmer på hverdagen og samles med sine kære – what’s not to like? Apropos glimmer, så lad os komme igang med denne uges glimmerglæder!

15 gode grunde til at elske hverdagen lidt mere lige nu:

◊ Når ens telefon går død og men slipper fra det virtuelle fængsel og er tvunget til at kigge på mennesker.
◊ Når man har rester tilbage fra gårsdagens aftensmad og derfor kan få noget lækkert til frokost!
◊ Når man vågner om natten, efter en vild fest. Ens hals er tør og man skal bare have vand, NU! Smagen af vandet er jo så vanvittig lækker, hvorfor smager vand ikke altid så dejligt?  (Caro her: det er min. Jeg var stiv i fredags). 
◊ Glæden ved at bruge et nyt stykke tøj for første gang!
◊ Følelsen når man vågner en vintermorgen og der er sne udenfor.
◊ At lægge sig under dynen i nattøj efter en lang dag.
◊ Når man kommer hjem fra studie/arbejde og tager sine stramme jeans af – puha det var rart!
◊ Når morgen kaffen er helt perfekt lavet.
◊ Følelsen af at gå i seng en hverdagsaften uden at skulle stille vækkeur.
◊ Når man får gratis kage på biblioteket på ens uddannelse. (Caro her: HVOR GÅR DU PÅ UDDANNELSE HENNE?)
◊ Når ens chef er forhindret i at dukke op til et vigtig møde, hvorefter man selv klarer det alene – og så endda til UG med kryds og slange. (Caro her: SÅDAN!!)
◊ At glæde sig til at ligge sig i sin varme seng, og dagdrømme en masse dejligt, til man falder i søvn.
◊ Finde en bog frem (istedet for tv, telefon) og lave en god kop kaffe!
◊  Købe sin egen glimmer bog (fra søstrene grene) og skrive små hverdagsglæder ned. (Caro her: wuhuuu..)
◊ Når man tror at man har glemt sine høretelefoner på vej ud af døren men at man så finder dem i lommen! Priceless.

Tak, tak tak! Bliv endelig ved med at dele, jeg elsker de her torsdagsglimmerglæder!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indsend din historie: "sved".