Lad os snakke om: "sved" (min historie)

Torsdagsglimmer #6

c1fc4ae312ce5e624f90f8b52f7c77b5
Læs også torsdagsglimmer 1, 2, 3, 4 og 5

Godmorgen skønherlige dig! Så er det igen torsdag og det betyder at der skal glimmer all over the place, her på bloggen. Min uge har været rolig, hvilket har været et bevidst valg fra min side side af. Jeg starter i praktik i morgen og det kommer til at kræve meget af mit sensitive sind. Jeg er generelt ikke specielt god til store omvæltninger, det tager meget på min energi at begynde nye steder, lære nye mennesker og rutiner at kende.
Jeg kan blive urolig inde i kroppen, jeg kan frygte det værste og jeg skal være opmærksom på, at jeg holder fast i jordforbindelsen. Alle mine følehorn er ude, jeg mærker alt og alt omkring mig er helt nyt. Det kommer til at blive udfordrende de første par uger, men jeg glæder mig helt vildt! Jeg skal på et dagstilbud for udviklingshæmmede.
Inden en stor omvæltning, så har min krop brug for ro, hvilket jeg vil prøve at give den i denne her uge og den næste.

Og med de ord, synes jeg bare vi skal kaste os ud i denne uges glimmerglæder, enjoy:

◊ Når man om morgenen, beslutter sig for at lave sin yndlingsret til aftensmad, og man kan gå heeeele dagen og glæde sig til at sætte tænderne i det!
◊ Når ens musik er på shuffel og spiller det mest perfekte nummer til lige det du laver eller føler.
◊ Havde længe tænkt på at købe Ole Henriksens hudplejeserie, men synes det var for dyrt. Så finder man en jule edition boks, men nøjagtig det samme i, til næsten det halve af hvad det normalt koster. Også endda 25% oven i i Matas. Så bliver man glad inden i!
◊ Når man kører i skole/arbejde med den smukkeste himmel!
◊ Iskolde efterårsdage hvor man kan hygge indenfor med tæpper, varm kaffe, stearinlys og dem man elsker.
◊ Når ens kat ligger sig på skødet af en og sover.
◊ Når ens kæreste uventet køber mad hjem til en i stressede perioder.
◊ Når man har arbejdet fra 8 til 19 og bare kan ligge sig i et dejlig varmt karbad med hårkur.
◊ Når man afleverer en aflevering flere dage før afleveringsfristen.
◊ Når der er en nyt indlæg/en ny instastory fra Caroline Thorsfelt. (Caro her: ♥♥♥) 
◊ Når ens flirt siger at man er dejlig, sådan helt uopfordret.
◊ Når man bliver fanget af lykkefølelsen.
◊ Frihedsfølelsen når eksamen er slut.
◊ At blive krammet af gode venner.
◊ Når man hører Nik & Jay.

Tak, tak tak! Bliv endelig ved med at dele, jeg elsker de her torsdagsglimmerglæder!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "sved" (min historie)