Lad os snakke om: "barnløshed" #2

Brændte broer..

img_8124

Kender du fornemmelsen af at rydde op efter andre? At du hele tiden fejer og støver af, efter alle andre mennesker end dig selv?
Du sidder på en eng, den er (måske) stor og grøn. Engen er rund og rundt om den er der broer, broer der repræsenterer mennesker som du har i dit liv. Måske har du meget få broer, måske har du voldsomt mange. Nogle af broerne er måske pinlig rene, mens nogle er beskidte – nogle er måske brændte.

Brændte broer betyder at det er en kontakt du ikke længere har tæt inde på livet mere. Måske er du selv skyld i at den er brændt, måske ikke. Brændte broer kan godt bygges op igen, men det er et to personers job. Du kan muligvis bygge broen fra din side af, men den anden part er nødt til at hjælpe til fra hans/hendes side. Halvfærdige broer kan vi ikke krydse..

De rene broer betyder at der ikke er noget “snavs” i mellem dig og den anden person. Det er nogle fine broer som kan betyde at jeres relation kan klare lidt af hvert. Sådan nogle broer skal man huske at krydse og dekorere med fine blomster.

Jeg opdagede idag, da jeg var til coach hos Lykke, at jeg nok gør lidt for meget rent på mine broer. Lykke er skide dygtig til at få mig til at finde frem til mine følelser. Jeg har sjældent oplevet en person jeg kan være så ærlig overfor, uden at skamme mig eller “pynte lidt på sandheden”. Jeg havde ikke troet at coaching ville være så effektivt, men på bare en lille måned, med 3 sektioner hos Lykke, kan jeg virkelig mærke en forandring i kroppen. Det er svært at forklare hvad det er, men det er sørme effektivt..

Nå, men Lykke og jeg snakkede om mine broer, mine relationer til mine familie og venner. Jeg er en pleaser ind til knoglerne, hvilket jeg ikke altid ser som en positiv ting. Jeg ønsker at være mere egoistisk og konflikttagende, ikke konfliktsøgende, men jeg vil bare ikke være så konfliktsky som jeg føler at jeg er nu. Jeg kan være så bange for at blive uvenner med folk, bange for at miste dem i mit liv, derfor så fejer jeg deres side af broen, så der ikke opstår nogle konflikter. Jeg er blevet meget bedre til at tage konflikten når den er der, men ikke god nok. Jeg føjer mig, bukker sammen og undskylder. 
Det er ikke sundt. Det ender i nogle underlige hensyn som jeg tager til mennesker, selvom de aldrig har bedt mig om at gøre det. Jeg glatter ud, hvor der ikke behøves at blive glattet ud. Jeg hopper gerne på tungen, så min familie er glade, selvom jeg ikke selv nødvendigvis er det. Jeg overanalyserer de mindste ting, finder backup planer hvis nu at noget slemt skulle ske. Ergo: jeg er ikke tilstede i det jeg faktisk laver..

Det betyder i bund og grund, at jeg bruger alt for mange kræfter på at sørge for at mine broer/relationer er rene, og meget lidt energi på at sørge for at min eng/min krop er god at bo i. Jeg kan kigge rundt på min eng og se at den er pinlig tom. Måske er græsset brunt og min basilikumsplante er død for længst..
Tænker at det er en problemstilling mange mennesker kender til. Vi har generelt lidt for travlt med at tilfredsstille alle andre, derved glemmer vi os selv i farten.

Hvordan bliver jeg bedre til at pynte min egen eng? Hvordan er jeg mere nærværende og i balance? Hvordan kommer jeg i balance og hvordan sørger jeg for at jeg er nærværende i det jeg laver? Valg. Konkrete valg. Hvad føles rigtigt inden i og hvad føles ikke rigtigt? Det er en svær øvelse og det kommer nok til at tage lang tid at implementere i min krop, men det skal lykkes. Første skridt – mærk efter, spørg dig selv: “hvad gør mig glad?” også gør det.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "barnløshed" #2