De bedste julefilm.

Indsend din historie: “barnløshed”

giphyDenne omgang bliver hård. Det er første gang at jeg ikke ved hvordan jeg skal formulere mig. Mest fordi dette beskriver min historie samt min værste frygt. Min historie skal jeg nok dele, men først skal jeg bede dig om at vise mod – selvom det gør ondt.

Der er mange former for barnløshed, de gør alle sammen ondt – på forskellige måder.
Det er ikke retfærdigt, hvis du ønsker et barn, men du ikke kan få det. Ordet “smerte” dækker ikke over den følelse du må have i kroppen, hvis du mister et barn.
Du skal kunne forsvare dig, som stod du til en dom på livstid, hvis du har valgt at leve et liv, uden at få børn. Alt sammen er det forskellige former for “barnløshed”. Om det er et valg du selv har taget, eller et valg du har fået taget fra dig.

Jeg kender desværre flere og flere, som ikke kan få børn naturligt. Jeg har mennesker tæt inde, som har mistet deres ufødte barn flere gange.. Magtesløshed.

Men hvorfor er det et tabu at snakke om? Vi er sat på jorden for at finde en mage og formere os – groft sagt. Men hvis man ikke kan det, hvilken følelse sidder man så tilbage med?
Hvis du har valgt et liv uden børn, føler du så at du kan snakke med andre om det, uden at føle dig lidt “forkert”?
Hvilken side af dig selv er du forvandlet til, fordi du flere gange har mistet dit barn?
Vil du anbefale nogle til at få noget professionelt hjælp? Har du mistet en kæreste grundet dette sårbare emne?

Jeg ved det her gør ondt, jeg er klar over at dine sår sikkert er åbne og meget skrøbelige. Alligevel så beder jeg dig om at dele. Del dine tanker, vid at du ikke er alene, hjælp andre som sidder og føler sig alene.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste julefilm.