Kan du se mine mærker?

Lad os snakke om: at være forelsket i den “forkerte” #1

sved_fotor1

Denne omgang “lad os snakke om” er rigtig vigtig. Det handler om følelser som kan være svære at styre, det handler om kærlighed. Kærlighed til den (måske) forkerte person, hvilket kan gøre ondt inden i. Det kan være svært at snakke om, fordi følelser gør os sårbar, hvilket vi ikke altid er gode til at være.
Jeg har selv været forelsket i den forkerte, det delte jeg i mit hidtil ærligste indlæg igår – tak fordi i har læst så godt med. Jeg har fået overvældende mange mails og beskeder fra seje piger, der deler deres historie – i er pisse seje! Tak fordi du deler, tak fordi du er med til at vise at vi sammen er stærkere. #sammenkanvibrydetabuet.

Har du fået mod på at dele din historie om at være forelsket i den “forkerte”, så gør det her ↓. Så kommer din historie med i næste indlæg.

sved_fotor2 sved_fotor3 sved_fotor4 sved_fotor5 sved_fotor6 sved_fotor7 sved_fotor8 sved_fotor9 sved_fotor10 sved_fotor11 sved_fotor12 sved_fotor13

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan du se mine mærker?