Den der bogklub..

Lad os snakke om: “Barnløshed” #1

sved_fotor1

Jeg vidste at denne omgang ville blive hård, men jeg kan se i den respons jeg har fået, at den sørme også er vigtig. Jeg beundrer jeres mod og åbenhed, jeg har meget stor respekt og kærlighed overfor jer. Tak fordi i vil dele, tak fordi i fjerner tapen fra munden og viser at vi ikke er alene med vores tanker. Hvis du har mod, så kan du stadig dele din historie lige HER.

sved_fotor2 sved_fotor3 sved_fotor4 sved_fotor5 sved_fotor6 sved_fotor7 sved_fotor8 sved_fotor9 sved_fotor10 sved_fotor11 sved_fotor12 sved_fotor13 sved_fotor14 sved_fotor15 sved_fotor16 sved_fotor17

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Ditte

    Jeg er 25 år. Og har nu en kæreste. Men jeg var på et tidspunkt så bekymret for at ende med at være 30, single og uden nogen som helst udsigt til børn i nær fremtid. Så jeg oprettede en profil på regnbuebarn.dk. Just in case. Min nuværende kæreste har to børn i forvejen…… kan måske overtales til en mere. Jeg vil bare virkelig gerne have to. Både for egen skyld, men også for barnets skyld, så han/hun ikke skal være enebarn – og halvsøskende er ikke helt det samme, slet ikke når de er helsøskende og er det meste af tiden hos deres mor – sammen. Jeg taler af personlig erfaring.
    En anden ting er, at jeg synes man hører om flere og flere, der mister i de tidlige uger af graviditeten. Det skræmmer mig. Jeg fortæller helt sikkert ikke nogen om graviditeten, før maven ikke længere kan skjules!
    Jeg arbejder også med for tidligt fødte børn….. skrækken er simpelthen af føde meget for tidligt med alt det der følger med. Jeg kommer nok til at have en lille grad af nervøsitet graviditeten igennem. Selvom jeg også er meget bevidst om, hvor meget man kan gøre for dem og at de godt kan klare sig rigtig godt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der bogklub..