Lad os snakke om: "barnløshed" (min historie)

Lad os snakke om: “barnløshed” #2

sved_fotor15

Læs gerne også første del af jeres sandheder, samt også min egen historie om barnløshed.

Endnu engang vil jeg takke jer for jeres ærlighed. Jeg sætter så stor pris på at jeg kan fortsætte disse tabubelagte emner med jer, det er virkelig nogle indlæg som betyder meget for mig. Det ville ikke kunne lade sig gøre, hvis du ikke havde lyst til at dele, så igen, TAK!

Vores næste emne kommer til at handle om at være forelsket i den “forkerte”. Det kan både handle om at være forelsket/tiltrukket af ens veninde, eller ens venindes kæreste? Det kan også være at man måske er tiltrukket af sin kærestes ven, eller ens lærer? Det kan også være at man er forelsket i en der ikke er sund for dig. Det er et bredt emne som jeg glæder mig til at kaste mig over. Jeg indsætter en indsendelsesformular en af de næste par dage.

sved_fotor2 sved_fotor3 sved_fotor5 sved_fotor6 sved_fotor7 sved_fotor8 sved_fotor9 sved_fotor10 sved_fotor11 sved_fotor12 sved_fotor13 sved_fotor14sved_fotor1

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Anna

  Dig med 2. Og 3. Sidste indslag. Jeg har også fundet manden i mit liv, og jeg er også 23. Vi er netop gået igang med at forsøge at lave en baby. Jeg ønsker nemlig også at få de børn, vi skal have, inden jeg er 28, og ligesom dig har jeg også en del fritid på universitetet, hvilket for mig er perfekt ift at få børn. I starten tænkte jeg RIGTIG meget over, om det nu var det rigtige, for ingen af mine andre veninder, var i baner endnu med at fø børn (snart). Jeg har dog lært, at jeg kun skal tænke på hvad jeg selv, men også min kæreste, hr lyst til uden at bekymre mig om andres reaktioner. For det skal nok gå! Hvis det føles rigtigt for dig og jer, så skal I gøre det. Så skal det andet med veninder nok give mening på den ene eller den anden måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er tæt på 34. Single på 4 år. Ikke fordi jeg ikke har forsøgt at finde ham, men heller ikke været desperat.
  Alle omkring mig har børn. Jeg er hverken klar eller der hvor jeg siger jeg aldrig skal have børn.
  Jeg tror emnet gør for ondt at tænke for meget over. Jeg drømmer stadig om at finde manden i mit liv, få et eller flere børn med ham.
  Jeg ved det er andre muligheder. Men min drøm er en familie, at jeg skaber et liv sammen med en jeg elsker højt, en jeg har lyst til at følges med gennem livet, en jeg kan dele oplevelserne med, dele vores barns liv. Jeg er ikke klar til at opgive den drøm. Men på den anden side er jeg bange for han ikke dukker op eller at han kommer ind i mit liv når det er for sent at få børn.

  Alt for mange tanker.. Jeg ved jeg må sætte en deadline, en deadline på hvornår jeg bliver nødt til at overveje om barnet måske kommer før manden, om jeg overhovedet skal have børn…

  Jeg har altid været bagud ( uddannelse, første kæreste, arbejde, osv) og føler lidt det forsætter.. Det gør ondt, men jeg forsøger at tænker på alt det gode jeg har opnået og at fokusere på at skabe et netværk i storbyen, som jeg lige er flyttet til.

  Glædelig jul til jer alle. Og til dem af jer der har gang i projekt baby: al held og lykke i det nye år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "barnløshed" (min historie)