Torsdagsglimmer #6

Lad os snakke om: “sved” #2

sved_fotor15

Læs første del af jeres ærligheder HER og min historie HER.

Så er vi nået til den sidste runde af denne omgangs “lad os snakke om”. Jeg er overrasket over hvor mange af jer, der har mange af de samme problematikker omkring sved. Det beviser bare endnu engang at vi ikke er alene, selvom det godt kan føles sådan til tider!

Næste omgang “lad os snakke om” kommer til at handle om at miste et barn/barnløshed. Det er virkelig en af de tunge, men der var rigtig mange af jer der skrev ind omkring dette emne, så det må vi jo tale om. Tænker at det både kommer til at handle om den “frivillige” barnløshed, men også den ubarmhjertelige barnløshed, som rammer mange af os.. Det gør ondt, det er et tabu og derfor så er vi nødt til at tale om det. Jeg skal nok vedhæfte en indsendelsesformular en af de næste par dage.

sved_fotor1 sved_fotor2 sved_fotor3 sved_fotor4 sved_fotor5 sved_fotor6 sved_fotor7 sved_fotor8 sved_fotor9 sved_fotor10 sved_fotor11 sved_fotor12 sved_fotor13 sved_fotor14

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagsglimmer #6