Indsend din historie: "barnløshed"

Torsdagsglimmer #7

1f951b37dc0627935f43cd3651530543
Glædelig glimmertorsdag venner!

Den første i december, hvilket er glimrende nok i sig selv. I denne uge er jeg startet i praktik, hvilket er super fedt. Selvom jeg havde en lidt hård opstart, så er det faktisk gået hen og vokset på mig. Jeg er i praktik på et dagshjem for udviklingshæmmede. Det er svært, anderledes og slet ikke noget jeg har prøvet før, men holy macaroni hvor jeg også bare suger ny viden til mig. Følelsen af at det man studerer, stadig er lige præcis dét som jeg brænder for – det er en glimmerlykke der vil noget!

Jeg er så småt igang med at tælle ned. 13 dage til at jeg sidder i et fly på vej til Thailand, hvilket jeg slet ikke kan forholde mig til. Det er jo vanvittigt?! Jeg har aldrig været i sydens sol i vinterhalvåret, så jeg ved slet ikke hvad jeg skal forvente. Noget inde i mig siger at jeg nok er nødt til at tage en varm trøje med, vejrudsigten siger 30 grader og sol! Tror det bliver underligt at sidde den 24 december, i bikini og drikke frisk kokosmælk fra en kokosnød.. WEE!

Med tankerne henvendt til sydensland, så lad os komme igang med denne uges omgang af torsdagsglimmerglæder!

◊ Duften af friskkværnet kaffe.
◊ Når ens søster fortæller, at hun sammen med sin mand venter en lille sommer-baby.
◊ Når man ikke behøver at sætte et vækkeur.
◊ Når man får ros på sit forholdsvise nye arbejde!
◊ Vægten er løbet tør for batteri og man ind ser at man slet ikke har brug for en vægt. (Caro her: hell yeah sister!!) 
◊ Når du cykler til skole og fryser mega meget men hurtigt får varmen igen.
◊ Når lyskrydsene skrifter til grønt lige når du når dertil.
◊ Når ens kæreste gennem 3 år lige er gået fra en, men man til gengæld finder ud af, at man har fantastiske venner, der altid vil være der for en #afhjertettak.
◊ Når man får at vide af sin chef de ikke kunne ønske en bedre person til jobbet.
◊ Når du har været til et skønt netværksevent og mødt en masse skønne ladies!
◊ Når du om aftenen, ligger i din seng og tænker på at du skal være sammen med din bedste veninde dagen efter.
◊ Lyskæder! nybagte boller! KAFFE! Din blog! (Caro her: ♥♥♥♥) 
◊ Når man er helt død efter en lang dag og ens kæreste har købt juleskum til en.
◊ Når man kan stikke fødderne i lune strømper, der har hængt på radiatoren.
◊ Når man finder penge et sted i en rodeskuffe, som man havde glemt lå der.

Bliv endelig ved med at sende glimmertanker ind! Det er kun rart med lidt glæde i denne kolde og mørke tid! 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Rosa W

  Hej Caroline. Jeg er vild med dine søde blog-indlæg! Der er noget jeg har undret mig over – hvor får du dine billeder fra? Du har så mange fine og flotte (som fx til Torsdagglimmer).
  God jul!
  Kh Rosa

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Rosa!

   Dejligt du kan lide det jeg skriver. Billederne er fra Pinterest, de har så mange flotte billeder 😍

   Vh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indsend din historie: "barnløshed"