Lad os snakke om: "Barnløshed" #1

Torsdagsglimmer #8

a3216b073f40667b160626190ef67756

Godaften venner!

Lidt forsinket glimmertorsdag, men jeg har løbet lidt for hurtigt de her dage, så min tid har været knap. Selvom jeg har meget om ørene så er jeg glad, bare ikke lige idag. Jeg har sådan en rigtig øv dag, hvor intet rigtig spiller og irritationen bare sidder i kroppen, selvom jeg ikke rigtig ved hvorfor?

Efter min praktik, så gik jeg ned af Østerbrogade og kom til at shoppe lidt for meget tøj. Det er virkelig ikke for sjov at man siger at det hjælper på humøret! Jeg forkælede mig selv med en kjole jeg har kigget på længe, det synes jeg lige at jeg fortjente idag. Det er nok den sidste glimmertorsdag for en stund, jeg tager til Thailand om 6 dage og jeg er ikke sikker på hvor meget jeg får blogget dernede – alting til sin tid. Først skal vi havde lidt glimmer på denne kolde torsdag. Jeg har personligt selv brug for et hav af glimmer for at få løftet det her humør – fx. chokolade til aftensmad!

◊ Et varmt bad efter at have været ude i regnvejr
◊ Når man får øjenkontakt med en tilfældig fremmed og vedkommende smiler til en!
◊ At skære i en avokado for at opdage, at den er helt perfekt
◊ Julemusik .. need I say more?
◊ Glæden ved nyt tøj!
◊ Når man køber en ny tandbørste! underlig men utrolig rar glæde!
◊ Når man kommer hjem til sin familie på weekend, og man bliver overfaldet med kærlighed af glade hunde
◊ Når man holder housewarming og får så mange fine blomster! Det spreder glæde de næste mange dage – så føler man sig lidt lykkelig
◊ Når ens crush smiler til en, på den der måde der bare går lige ind i maven
◊ Når man ENDELIG, efter flere måneders arbejdsløshed og jobsøgen, bliver kaldt til samtale.
◊ Når man går igennem en rigtig svært tid og ens bedste kammerat skriver “hva.. kommer du ikke lige over? Jeg har lagt øl på køl”
◊ Når man går udenfor om aftenen og kan se folks fine julepynt og lys ind gennem deres vinduer.
◊ Morgensex!!!
◊ Når du har den bedste weekend planlagt med juleshopping og Tivoli tur.
◊ Når man køber den gave i julegave til sin kæreste som man ved han vil elske! Jeg kan slet ikke vente med at give den til ham!

Selvom jeg hopper afsted, så bliv endelig ved med at sende ind. Forhåbentlig får jeg tid og brugbart internet! ↓

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "Barnløshed" #1