Jeg giver slip..

Indsend din historie: “selvskade”.

2b9ed4260f8e90ede5ce87ac4626524d
Vi skal til den tungere ende idag. Vi skal til en emne som jeg har “glædet” mig til, i den forstand at jeg ved hvor tabubelagt dette emne er, derfor er jeg glad for at vi skal snakke om det her.

Selvskade er når er menneske gør skade på sig selv – kort fortalt. Men der er ikke én bestemt måde at gøre det på. Der findes rigtig mange måder at skade sig selv på. Der findes også rigtig mange grunde til hvorfor man gør det. Jeg kender flere piger som har gjort skade på sig selv, jeg forstod det ikke. “Du kan jo bare lade være med at skære i dig selv?”. Men er det så enkelt og ligetil? Det tror jeg ikke. Der lægger rigtig meget til grund for hvorfor man skader i sig selv. Indre dæmoner, frustrationer, svigt, sorg.. Uanset hvad, så burde det ikke være et tabu og man skal IKKE skamme sig over det!

Hvorfor yder du selvskade? Har du gjort det men er stoppet? Hvordan kom du ud af det? Har du snakket med nogle om det? Føler du dig forkert? Har du haft lyst fordi de andre piger i din omgangskreds gør det?

Uanset hvad din historie er, så del den med os 100% anonymt. Du er hammer modig, selvom du ikke føler det! Tag bladet fra munden, del din ærlighed og vis at vi sammen er stærkere. Tak ♥

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg giver slip..