Er jeg så voksen nu?

Lad os snakke om: “selvskade” #1

selvskade_fotor1

Kæreste dig! Dig, der har været modig nok til at dele din ærlighed – tak!  Jeg har siddet med hænderne op foran min mund. Jeg har haft en knude i maven når jeg har læst jeres sandheder igennem. Mine tårer har løbet ned af kinderne, fordi i ikke er nær mig, så jeg ikke kan give dig det kram du fortjener!

Hold kæft nogle baske liv i har. Hold kæft hvor er i seje at i kæmper, hvor er du sej at du bare er her. Det er fandme en hård omgang, men derfor er den netop også super vigtig! Det er så sejt at du har fundet modet inden i dig til at turde dele. Det er sejt at du bare læser med, selvom du måske aldrig har gjort skade mod dig selv. De her historier er vigtige for os alle sammen! Det er en vigtig verden vi bliver klogere på, fordi hvis man ikke har været i det, så ved man intet om det. Så tak! Tak fordi i deler det med os.
Hvis du har fundet modet til at dele din historie om selvskade, så kan du stadig nå det, fordi denne her omgang “lad os snakke om” med selvskade bliver ret lang. ♥ Del din ærlighed lige her:

selvskade_fotor2 selvskade_fotor3 selvskade_fotor4 selvskade_fotor5 selvskade_fotor6 selvskade_fotor7 selvskade_fotor8 selvskade_fotor9 selvskade_fotor10 selvskade_fotor11 selvskade_fotor12 selvskade_fotor13 selvskade_fotor14 selvskade_fotor15 selvskade_fotor16 selvskade_fotor17 selvskade_fotor18 selvskade_fotor19

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg så voksen nu?