Mine værste sider!

Lad os snakke om: “selvskade” #2

selvskade_fotor1

Læs første del af ærlighederne om selvskade HER.
Aldrig har jeg før modtaget så mange historier, som jeg har ved dette emne. Det er jeg både taknemmelig for, men også skræmt. Det betyder jo bare, at dette emne virkelig rør rigtig mange. Jeg er ind-i-hjertet-glad for at i vil dele jeres historie med os andre.
En læser skrev til mig, at de her indlæg måske godt kan fremkalde en lyst til at skære i sig selv, hvis man før har gjort det. Det er selvfølgelig ikke meningen med mine indlæg – tvært imod faktisk. Jeg håber at de er med til at kaste lidt lys over det her emne, som er alt for tabubelagt. Jeg håber at du kan sidde derude og tænke: “ej hvor godt.. Så er jeg ikke alene om de tanker..”

Du er aldrig alene! Tak fordi du er dig. 

selvskade_fotor2 selvskade_fotor3 selvskade_fotor4 selvskade_fotor5 selvskade_fotor6 selvskade_fotor7 selvskade_fotor8 selvskade_fotor9 selvskade_fotor10 selvskade_fotor11 selvskade_fotor12 selvskade_fotor13 selvskade_fotor14 selvskade_fotor15 selvskade_fotor16 selvskade_fotor17 selvskade_fotor18 selvskade_fotor19

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine værste sider!