Lad os snakke om: "selvskade" - min historie.

Lad os snakke om: “selvskade” #3

selvskade_fotor1

Sidste omgang af dette emne. Det har fyldt meget på bloggen de sidste par uger, forhåbentlig har det givet jer en masse nye tanker og følelser med på vejen.
Læs også første og anden del. Jeg udgav igår min historie om psykisk selvskade som du også kan læse hvis det lyster.
Tusind tak for jeres mange ærligheder, i er virkelig seje! Jeg er så taknemmelig for at vi kan lave de her indlæg sammen. Jeg kunne vitterligt ikke gøre det uden jer – tak!

Næste omgang “lad os snakke om” kommer til at handle om: “vægt”. Vægt er for mange et tabu, den fylder alt for meget i vores samfund. Men hvad er dit forhold til din vægt? Vil du blive mærkelig tilpas, hvis du blev spurgt ind til din vægt af en fyr? Betyder det meget for dig om du er over eller under 60 kilo? Har du gjort noget ekstremt for at få en bestemt vægt?
Tænk lidt over det, så indsender jeg en indsendelsesformular en af de nærmeste dage!

selvskade_fotor2 selvskade_fotor3 selvskade_fotor4 selvskade_fotor5 selvskade_fotor6 selvskade_fotor7 selvskade_fotor8 selvskade_fotor9selvskade_fotor10 selvskade_fotor11 selvskade_fotor12 selvskade_fotor13 selvskade_fotor14 selvskade_fotor15 selvskade_fotor16 selvskade_fotor17 selvskade_fotor18 selvskade_fotor19 selvskade_fotor20 selvskade_fotor21

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "selvskade" - min historie.