Lad os snakke om: "selvskade" #3

Mine bedste sider.

giphy

For nogle dage siden, der delte jeg mine værste sider med jer. Der er ikke noget galt i, at kunne indrømme at der er sider af en selv, som man ikke er meget stolt af. Jeg er rigtig glad for mig selv, men jeg ved også godt at jeg kan forbedre mig på nogle områder – hvilket er okay. Så længe at de dårlige sider ikke overskygger de gode sider, samt at du kan lade de dårlige sider og tanker ligge, og ikke lade dem fylde for meget i din hverdag!

Tid til ros, tid til anerkendelse. Mine bedste sider:

◊ Min optimisme. Jeg er rigtig god til at se det gode i de dårlige situationer. Jeg er typen der siger: “alting sker for en årsag.. Bare vent!”. Jeg tror på det gode, i situationer og i mennesker.

◊ Min retrostil. Jeg var så flov over min stil da jeg var yngre. Jeg vidste godt at jeg kunne lide en lidt anderledes indretning, men jeg turde ikke stå ved det. Mit hjem lignede, jeg ved ikke hvad, fordi jeg ikke kunne finde mig til rette i hvad jeg faktisk kunne lide. Idag er mit hjem en god blanding af klassisk indretning, retro, og meget personlige twist.

◊ Mit mod til at gå i lidt anderledes tøj. Jeg gik i  sort tøj i alt for mange år, for at passe ind, så det var en befrielse at være ligeglad med andres meninger og bare gå i det der passede mig! Vende folks kommentarer til noget positivt, såsom: “hold da op.. Du har godt nok mange farver på hva…”, det kunne jeg godt tag negativt engang, idag så hylder jeg det og siger: “JA! Er det ikke fantastisk?”.

◊ Mine barnlige sider! Lyst til at lege, lære og udforske. Det håber jeg aldrig at jeg vokser fra.

◊ Jeg bager de bedste boller og laver de bedste smoothies! Det kan jeg fandme finde ud af! 

◊ Jeg har få tætte veninder, men dem jeg har, dem vogter jeg over som en sulten elefant. Jeg går gerne på kompromis med mig selv, for at de har det godt. Jeg har fundet ud af med årene at jeg er en bedre udgave af mig selv, når jeg er sammen med dem!

◊ Jeg er skide dygtig til mit fag! Jeg er på ingen måde i tvivl om at jeg passer perfekt ind som social- og special pædagog. Jeg ved endnu ikke endnu hvor jeg havner henne, men jeg er glad næsten dagligt over min beslutning om at starte på dette studie!

◊ Jeg kan alle Disney sange udenad! Lad os bare lade den ligge der.

◊ Jeg er meget ydmyg omkring hvad jeg er god til. Nogle gange en smule for ydmyg måske.. Jeg har ikke brug for at det skal stå med store neonbogstaver over mig hele tiden.

◊ Jeg er ikke bange for mine følelser. Jeg ved hvad jeg mærker utrolig hurtigt og oftest, så skal det bare ud! Jeg vidste at jeg efter 2 uger var forelsket i Malte, det skulle han vide, selvom chancen for at det ikke var gengældt den var der. At vise følelser er for mig ikke en svaghed, men en kæmpe styrke som du virkelig skal være stolt af!

◊ Min evne til at se det smukke i de små glæder. Hverdagen er stressende, grå og lang oftest. Der skal faktisk ikke så meget til, for at påføre den en smule glimmer! (mere om det i et indlæg i morgen!)

◊ Jeg kæmper for min egen lykke og jeg kæmper for at have et godt syn på min krop! Det har taget mange år at komme hertil hvor jeg er, men jeg er SÅ stolt af mig selv. Jeg sætter virkelig mig selv i første række (de fleste dage), og det har betydet at jeg har en mega god selvtillid! Det er pisse fedt.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Mie

    Ej hvor dejligt at læse! Den med forelskelse rammer mig, mest fordi jeg lige nu står u samme situation og er nervøs for at skulle fortælle det, til ham jeg ses med.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "selvskade" #3