Lad os snakke om: "selvskade" #1

Mine værste sider!

giphy

Det er ikke særlig “elsk dig selv som du er” agtigt, at udpege ens værste sider. Det er måske også et voldsomt ord. Men vi har jo alle sammen sider, som vi ikke holder lige meget af at vise frem. Vi har nogle ting vi gerne vil være bedre til, fordi man kan ikke være god til det hele. Det er ikke fordi jeg hader de her sider ved mig selv, men jeg er klar over at de måske ikke er de mest flatterende sider jeg besidder. Men de er med til at gøre mig til mig (for det meste..) Det er også meget sundt at kunne anerkende at der er ting man kan gøre bedre? Anerkende sine “fejl”. Det der er med til at gøre mig uperfekt, perfekt. Here we go.

♦ Jeg er stædig! Mega stædig.. Alt for dårlig til at give mig, selvom jeg udemærket godt er klar over at det er mig der er gal på den. Kan virkelig blive mega pigesur og ekstremt barnlig. Det er virkelig ikke et charmerende karaktertræk.. Jeg skal være bedre til at sige “undskyld”, bedre til at sige: “det er min fejl..”. Frygten for at være sårbar og ikke blive mødt i det, den har jeg..
Jeg kan have svært ved at styre mit temperament. Da jeg var yngre ødelagde jeg ofte genskande omkring mig, smækkede med dørene og gik min vej. Jeg har brugt mange år på at lære, at jeg faktisk kan formulere min irritation og frustration med verbal kommunikation, og ikke via voldsomme bevægelser.
♦ Jeg kan godt have en snært af “Monica” i mit hjem. Monica fra Friends der har rengørningsvanvid og ikke tåler at man sætter en kop på bordet, uden en skåner under. Jeg er ikke så slem, men med nogle ting, der er det min måde der fungere.. Det har virkelig udfordret mig når jeg bor sammen med en roomie. Det har været sundt for mig at lære at gå på kompromis og have lidt mere tålmodighed. Min seng skal ordnes på én måde om morgenen, når man reder den. Der er 1-2 tæpper, en bamse, 6-8 puder og det skal ligge på én måde. Malte kan slet ikke finde ud af det, han prøver ikke engang (synes jeg). Bliver irriteret hver gang – tåbelig energi at bruge egentlig.
♦ Grammatik er en fjern by i Rusland for mig. Jeg sætter kommaer hvor det passer mig, jeg er stinkende dårlig til at sætte nutids r’er. Jeg er ligeglad om det hedder “synes” eller “syntes” eller “ligger” og “lægger”. Min søster er dansklærer og ca en gang om måneden kommer hun med noget nyt jeg skal lære. Fx. forskellen på “ligger” og “lægger” eller hvordan man egentlig staver ordentligt til “hovedet/hovede/hoved..”???? Er blevet bedre til det, men når man tænker på hvor meget jeg skriver her på bloggen, så bruger jeg overraskende lidt tid på at sætte mig ind i det.
♦ Jeg deler ikke popcorn. Det mener jeg jo ikke er en slem side, det betyder jo bare at der er flere popcorn til mig.. Men er blevet gjort opmærksom på, at det ikke er så venligt – især overfor Malte når vi er i bio. Hvis Malte og jeg laver popcorn hjemme, så deler vi det i to skåle (mest i min skål!). Jeg når at spise det efter noget der ligner 2,5 minut, Malte har stadig mange tilbage. Han overgiver sig til mine kærlige “GIV MIG DINE POPCORN ELLERS FÅR DU IKKE NOGET SEX I ET ÅR!” øjne, og giver mig en del af hans. That’s love! Når vi er i bio så køber vi den største popcorn de har og et lille bæger ved siden af. På den måde så får jeg mine popcorn og Malte får lidt i hans lille bæger. Bare det at Malte får nogle af mine popcorn over i et bæger, det skær mig langt ind i hjertet.. Så det er en KÆMPE kærlighedserklæring fra min side af!
♦ Jeg vil gerne være bedre til at være fokuseret på én ting i længere tid. Bliver hurtigt forstyrret af en tanke, en lyd, en lugt, en farve – så kører mine tanker væk fra hvad jeg egentlig laver. Det har hjulpet mig at meditere, det har lært mig at være mere fokuseret, men det er sgu stadig svært for mig.
♦ Jeg skal være bedre til at svare mennesker der skriver til mig. Det kan hurtigt blive ret voldsomt for mig, så derfor undlader jeg at svare – hvilket er uhøfligt. Jeg bryder mig ikke om hvis mennesker tror jeg er tilgængelig 24/7, der kan godt gå nogle timer og dage inden jeg svare, men helst ikke meget mere end det.
♦ Mine evige frustrationer over mit hår. Jeg havde en periode hvor jeg HVER DAG, brokkede mig over mit tynde hår til mig selv. Jeg var så bange for at blive skaldet. Jeg proppede mig med piller jeg ikke anede hvad indeholdte, fordi frygten for at miste mit hår gjorde mig bange. Anerkend dog bare at du er dansker med tørt og kedeligt tyndt hår. Spild af kræfter altså..
♦ Jeg lader gerne andre komme i første række. Det er virkelig noget Lykke (Lykke er min coach som er helt igennem fantastisk og pisse hamrende dygtig, hun har hjulpet mig mere end en terapeut nogensinde har kunne) har hjulpet mig meget med. Jeg er igang med at være meget mere egoistisk og sætte mig selv først! Det er svært, men jeg har faktisk rykket mig voldsomt, bare på de få gange jeg har snakket med Lykke.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "selvskade" #1