Mellem jul og et nyt år..

På godt og ondt..

img_1166

Glædelig nytår venner. Dette indlæg skrev jeg faktisk den 31/12, men grundet dårlig internet, så har det været svært for mig at udgive det. Jeg har ikke fået blogget meget på min ferie, hvilket har været bevidst og super rart. Jeg landede på dansk jord igår, efter en lang tur hjem. Nu går dagen på at undgå for meget søvn, så jeg kan sove i aften og komme i praktik i morgen. Så forstil dig lige at det er den 31 december og du snart skal til nytårsfest men lige vil nå at læse lidt blogs inden da!

HAPPY NEW YEAR! 
Nogle gange ser man tilbage på et år og tænker: “hvad kunne jeg have gjort bedre?”.
Jeg har flere veninder og familiemedlemmer, som har sagt at år 2017 har været lort. Der er ikke sket specielt mange gode ting og tiden er fløjet afsted. 2017 har for mange været et lorte år. Ligesom 2016 og 2015 var.. Voksenlivet rammer sgu hårdt.

Jeg vil gerne sprede lidt positivitet på denne årets sidste dag. 2017 har for mig været fantastisk. Jeg har smilet, grædt, sørget og elsket. Jeg har fået lejlighed, jeg elsker mit studie, jeg har været i Barcelona, jeg har fået nye venner i mit liv. Jeg har været forelsket i min kæreste, jeg har fået nyt arbejde som aflastningspædagog. Jeg har lært sider af mit selv at kende og jeg har mærket sorg da min morfar døde pludseligt. Jeg har været taknemmelig for min familie og vores unikke stærke bånd! Ikke alle dage har været gode, men de aller fleste har faktisk været ganske udemærket. Det handler også meget om, hvilken indstilling du vil have til tingene. Hvilken side har du lyst til at huske? Den mørke eller lyse?

2018 bliver året hvor jeg flytter sammen med Malte i min lejlighed i Sydhavnen. Det er pludselig meget voksent og jeg glæder mig (de fleste dage).
I 2018 vil jeg gerne gå mere til yoga, jeg vil gerne finde en god yogaunderviser, muligvis i Sydhavnen, hvis de overhoved findes der?
Så vil jeg også gerne klatre noget mere! Jeg har bundet mig til 6 måneders klatring i CPH Boulders, men jeg har kun været der 3 gange på 2 måneder. Typisk mig..
Måske er 2018 også året hvor jeg endelig lærer at strikke?
Forhåbentlig bliver det året hvor Malte og jeg endelig bliver forældre! Det er et stort skridt, men jeg føler at vi er klar til at få et barn. Vi har snakket om det længe, men nu skal vi altså prøve at blive forældre! Altså som planfader ikke? Hæhæ.. Rolig.
2018 bliver jo også året hvor vi skal i gang med vores bogklub her på bloggen! Den første bog er Hella Joofs “Papmachereglen”. Vi går i gang i midten af januar – jeg glæder mig.

2017 blev året hvor jeg stod i en bikini om vinteren, med “vinterkroppen” og elskede mig selv! Jeg blev ramt af et lille stik af usikkerhed en måned før vi rejste: “uha, ser jeg nu godt nok ud i en bikini? Burde jeg lige give den gas i træningscenteret og spise lidt sundere den næste måned?”.. De tanker kunne sagtens have udviklet sig og gjort skade i min lille krop. Det gjorde de ikke. Det er okay at blive ramt at lidt usikkerhed, men det er ikke okay, hvis det så betyder at du tvivler på din egen skønhed. Lad tankerne blive tænkt færdige, lad dem være der, men prøv samtidig at tænke på hvad din krop fortjener at høre. Jeg stod der foran spejlet og havde to valg. Kunne jeg fokusere på alle de ting min krop manglede for at være “perfekt”? Eller skulle jeg hellere fokusere på hvad den kan og hvad den har. Jeg tillod mig selv at bruge lidt ekstra penge på bikinier på Asos. Om det er bikiniens skyld eller mit eget mindset, så hjalp det mig i hvert fald. Jeg hoppede glad rundt i stuen og kyssede spejlet. Så var det jo alle pengene værd!
I 2018 vil jeg finde en måde hvorpå flere kvinder kommer til at holde af deres krop. Blogindlæg kan gøre meget, men jeg tror at der findes en endnu mere effektiv måde at brede budskabet på. Jeg lægger lige min hjerne i blød i noget tid. Hele min krop svæver at lykke når i skriver til mig, at jeg har været med til at i har fået det bedre i jeres krop! Det er så fantastisk at mine små ord og billeder kan gøre en forskel hos nogle. Tak!

Du har også et valg her på bloggen, det er jo trods alt sjovere for mig at skrive, hvis i har lyst til at læse med!
Du må meget gerne dele dine tanker med mig. Skal jeg skrive mere om særlig sensitivitet? Kærlighed? Genbrugstips? Madopskrifter? kroppen? Tabubelagte emner? Skal jeg være mere personlig? Mindre personlig måske?

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

  • Line

    Hej Caroline! Verdens bedste yogalærer hedder Hanna Permin. Jeg startede hos hende i Fitnessworld, hvor hun stadig har nogle hold (Valby og Peter Bangs vej, men nu er jeg rykket ned i hendes yogastudie, Yoga med vinger, på Valby Langgade. Hun er bare så dygtig og bruger tid på at forklare stillingerne, så de udføres korrekt og sørger for at alle kan være med. At starte til yoga hos hende har givet mig så meget glæde igen, det er helt vildt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mellem jul og et nyt år..