Lad mig fortælle dig noget..

Bogklub: “Papmaché Reglen”

img_1679

Hej venner. 
Nu må det snart være tid til at vi skyder denne her bogklub igang. Jeg lovede jer at den ville blive skudt igang i midten af januar, men tiden løb fra mig – det beklager jeg.

Jeg har haft tid til at tænke over hvordan vi bedst muligt laver denne her bogklub, så alle kan føle sig med. Det er rigtig vigtigt for mig, at denne her bogklub ikke bliver stresset for nogle. Det skal være rart at være med, det skal skabe en hygge og glæde. Du skal ikke føle dig presset hvis du ikke når at læse en bog, det er i orden.

Jeg tænker at vi går rigtig igang den 15/2. Det betyder at folk har 14 dage til at anskaffe sig bogen; låne den, købe den eller finde den frem fra bogreolen. Så kører bogklubben frem til den 15/3, det giver en måned til at læse bogen.

Om bogen: 
Papmaché Reglen af Hella Joof er en fantastisk bog som hun virkelig har solgt mange af. Jeg fik den i gave sidste år og jeg har læst den igennem flere gange. Den er så fin og fyldt med små leveregler som kan være med til at gøre hverdagen lidt mere overskuelig. Der er 25 regler i bogen, nogle større end andre.

“Reglerne” for bogklubben:
Mens vi læser bogen, så udgiver jeg et indlæg: “bogklub: “Papmaché Reglen” midtvejs” , med en indsendelsesformular, hvor i kan skrive hvilke spørgsmål vi skal vende og dreje her på bloggen.
Tænker at: “hvilken regel var din yndlings?” skal med. Der er nogle af hendes regler som jeg ikke er helt enige i, det kan også være sjovt at diskutere om i også er det.
Så kan jeg svare på spørgsmålene i et slutindlæg med mine meninger, hvorefter i kommenterer med jeres, som jeg så kan kommentere på. Giver det mening?

Jeg håber inderligt at i har lyst til at være med, det vil simpelthen være sådan en hyggelig ting her på bloggen.
Har du forslag til bøger vi skal læse i bogklubben? Så send dem ind HER.


Rigtig god læselyst..

img_1680

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

5 kommentarer

 • Mitzi PersOn

  Super fint 👍🏼

  Jeg er med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Glæder mig! Og har længe villet læse papmache reglen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Dejligt at du er med! Jeg glæder mig også til at genlæse den 😍

   KH
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Har netop lige læst den og glæder mig meget til at følge med i hvilke tanker andre har haft 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad mig fortælle dig noget..