Lad os snakke om: "vægt" - min historie.

Lad os snakke om: “vægt” #3

vaegt6

Så kære venner, nu skal vi til at runde denne her omgang “lad os snakke om” af. Det har igen været en hård en af slagsen, men jeg synes virkelig at vi har fået vendt en masse tanker og følelser omkring vægt.
Læs første og anden del af sandhederne også. I kan også læse min historie, som jeg delte igår med jer.

Vi er ved at nå til vejens ende af denne omgang med tabubelagte emner. Faktisk så har vi kun en tilbage, som er “psykiske lidelser”. Det kan også godt være henne i den tunge ende, men jeg er sikker på at vi nok skal få delt nogle sandheder som kan hjælpe andre. Fordi især med psykiske lidelser finder der en masse tabuer og uforstående spørgsmål. For hvad vil det egentlig sige at have en psykisk lidelse? Hvad er det og hvordan skal det være med til at definere dig som person? Skal det overhoved det? Det bliver spændende og jeg skal nok indsende en indsendelsesformular en af de kommende dage.

vaegt1 vaegt2 vaegt3 vaegt4 vaegt5  vaegt7 vaegt8 vaegt9 vaegt10 vaegt11 vaegt12 vaegt13 vaegt14 vaegt15

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "vægt" - min historie.