Lad os snakke om: "vægt" #1

Mandagsglæde #2

photo-1502139214982-d0ad755818d8

Læs første del HER.

Glædelig mandag skønne dig! 
Håber den indtil videre at dagens første dag er god ved dig, selvom det er piv koldt udenfor og sengen sikkert lokkede voldsomt meget til morgen.

Min sidste uge har været meget underlig, hvilket jeg har haft meget svært ved at finde ud af. Jeg kan ikke helt finde ud af hvad min krop prøver at fortælle mig, men det håber jeg at jeg får afklaring på, inden for de næste par dage. I denne uge flytter Malte og jeg virkelig, virkelig sammen. Min roomie flyttede ud i lørdags og vi er stille og roligt i gang med at indrette os i min 69 kvm kærlige lejlighed i Sydhavnen. Indtil videre har vi fået en grøn væg i soveværelset som jeg allerede er hjertelig begejstret for.

Min uge byder på lidt af hvert. Jeg skal udfordres også skal jeg mødes med gamle bekendtskaber som jeg glæder mig til.
Jeg håber jeres uge bliver rar, selvom der sikkert et ting du ser mindre frem til end andre. Jeg håber du mærker efter og husker dig selv og dine “dig-timer”.

Nu til nogle skønne mandagsglæder – bliv endelig ved med at sende ind.

◊ At se min datter smile dagen lang.
◊ Min bedste mandagsglæde er at cykle afsted på arbejde, og blive mødt af mine skønne børn i børnehaven med krammere og gode fortællinger om weekenden.
◊ Jeg fandt (EFTER ET ÅRS EFTERSØGEN) min oplader til min dildo. Så blev det sgu alligevel en fantastisk morgen!!
◊ Jeg har menstruation, men min kæreste kom hjem med chokolade
◊ MUSIK MUSIK MUSIK. Og gør lidt ekstra ud af den. Tag tøj på du føler dig lækker i, lav lækkert Instagram værdigt mad og bare nyd den.
◊ En frisk gå tur med hundene.
◊ En mandag aften på sofaen,med en god serie, dyner og lidt god mad.
◊ MANDAGS COLA! jeg tager altid en cola med på min faste aftenvagt om mandagen, det gør min mandag lækker.
◊ Forventningens glæde over hvad den nye uge byder på af oplevelser.
◊ Morgenkaffen er fantastisk på de trætte mandag morgener og stilheden er perfekt at drikke den i.
◊ Måden hvorpå jeg kan overskue min mandag, er ved at lave en aftale med en person jeg elsker at være sammen med, når jeg får fri fra skole. På denne måde kæmper jeg mig bedre igennem dagen samtidig med, at jeg har noget at se frem til.
◊ At være færdig med alle lektier og afleveringer og stadig have 1 time indtil man skal sove #2G.
◊ Når man vågner og føler sig udhvilet efter weekenden.
◊ At gøre noget du ikke har lyst til, og få det gjort, er en lille triumf. Jeg tager i en “sen” alder kørekort, og jeg er total angst for at køre bil, alligevel møder jeg op til teori hver mandag aften og det gør mig mandagsglad, fordi jeg udfordre mig selv!
◊ Pizza til aftensmad og hygge med tv og familie om aftenen.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "vægt" #1