Lad os snakke om: "vægt" #3

Mandagsglæde #3

photo-1486485764572-92b96f21882a

Læs tidligere mandagsglæder HER og HER.

God mandag venner! Jeg håber du har haft en god weekend med masser af kærlighed! Jeg har tilbragt min weekend i Ikea og i Odense. Malte og jeg er så småt på plads i lejligheden, nu mangler der kun billeder på væggene og småting hist og her. Min uge er igen proppet med mange aftaler, hvilket er tosset, fordi jeg har lovet mig selv at holde en masse dage fri til mig selv. Jeg arbejder på det.. Men det bliver en uge med rigtig mange spændende ting. Jeg skal bl.a. gæste en podcast, til coach hos Lykke, til et spændende møde, spise god brunch og drikke vin med en god veninde.

Jeg har husket at holde fri de fleste aftener, så jeg har tid til at finde jorden igen og se noget serie på HBO. Jeg har også sat mig for at jeg skal meditere hver dag, for at få bedre styr på tankerne. Lad os se hvordan det kommer til at gå.

Men nu til mandagsglæder! Jeg er igang med at læse månedens bog i vores meget nystartede bogklub. Jeg håber at i har lyst til at læse med, det er i hvert fald sjovere at debatere om en bog, hvis man er flere end én person om det! MEN, i denne her bog, der læste jeg noget, som jeg virkelig synes passer godt til de her mandagsglæder. Jeg tillader mig lige at bringe et citat: “Er der ikke noget, der er for småt til at blive dyppet i glimmer?… Svaret er nej, der er ikke noget der er for småt. Alt, der gør dig glad, kan bruges. At du ikke kom for sent i morges, fordi der var grøn bølge. En kompliment. En vintergæk. En børnetegning. En hjælpende hånd, når man skal parallelparkere – glimmer på!” Jeg tænker sådan på vores “torsdagsglimmer” indlæg, som var en stor succes på bloggen sidste år. Men jeg tænker også på mandage, fordi vi skal simpelthen være bedre til at hylde de små sejre – især om mandagen. Jeg håber virkelig at de her mandagsglæder indlæg, kan være med til, at du putter glimmer på dagen, så den skinner en smule mere!

GLIMMER PÅ!!

◊ Varm hyldeBÆR saft. Det er magisk!
◊ Jeg har indført et begreb der hedder “formiddagscola”. Sådan en er en stor mandagsglæde! Nogle drikker kaffe, andre drikke kold cola… hver sit koffein – lykke – fiks…
◊ YOGA!
◊ Jeg afleverer min sidste eksamensopgave for dette semester idag, hvilket er så dejligt!
◊ Når kæresten har haft sin datter i en uge ( deleordning ) og jeg har fri om mandagen, hvor jeg gør rent, vasker tøj og forbereder aftensmaden. Fordi han i dén grad fortjener det.
◊ Ved det lyder plat, men: læse disse mandagsglæder gør mandagen lidt lysere. (Caro her: FANTASTISK!)
◊ Når jeg vågner op ved siden af min kæreste.
◊ Morgensex!
◊ Min mor kommer hjem til mig idag.
◊ Én smækkjole tilbage i min størrelse på udsalg og glimmerhårspænder!
◊ Danse rundt i stuen til høøøøøj musik.
◊ I de sidste to timer skal vi se ‘To på flugt’ som er min yndlingsfilm!
◊ Jeg har kunnet sove 45 min mere end jeg plejer.
◊ At se sine skønne kolleger igen efter weekenden.
◊ Fredagsslik om mandagen er genialt. Det har vi indført i huset – vi er blevet et gladere kærestepar efterfølgnede.

TAK TAK TAK!! Bliv endelig ved med at sende jeres bedste mandagsglæder ind! 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "vægt" #3