"Hvor er jeg stolt af dig skat"

Bogklub: “drageløberen”

collage1

Glædelig påske venner. 
Jeg håber dine dage har været gode og rare imod dig. Jeg har tilbragt nogle dage på fyn hos min svigermor, hvilket altid er hyggeligt.
Ferien har virkelig været tiltrængt for mig, selvom det egentlig ikke er specielt lang tid siden jeg var i Manchester med Malte. Men nogle perioder har kroppen altså bare brug for meget ferie. Ferie for mig er også lig med en masse læsetid. Det er ikke altid at hverdagen tillader at man får læst specielt meget, hvilket er okay. Læsning skal være rart og sjovt, det skal ikke være en sur pligt – især ikke når man ikke går i folkeskole længere. Det skal være DIG tid.

Sidste måneds bogklub gik super fint. Det er jo helt nyt her på bloggen og nu giver vi det et forsøg. Jeg er åben for nye tiltag eller måder at gøre det på. Jeg har aldrig prøvet det her før, så vi må blive klogere hen af vejen.
Denne måneds bog er “drageløberen”. Jeg har glædet mig utrolig meget til at komme igang med denne her bog, jeg har aldrig læst den før men har hørt fra mange af man SKAL læse den. Jeg er faktisk begyndt en smule og jeg synes virkelig at den tegner godt!
Bag på bogen står der om den:
“Hassan er Amirs bedste ven. Det er ikke noget, der tales om, for man kan ikke være ven med sønnen af en tjener. Men det er de, og tilsammen udgør de et formidabelt par under den årlige drageturnering. I 1975 går det dog grueligt galt. Hassan må pludselig forlade det hjem, han har haft hos Amirs familie, og da krigen kort efter bryder ud, tvinges Amir og hans far til USA. Det er muligt at gøre uret god igen. Det er de ord, der runger i Amirs ører, da han mange år efter kaldes tilbage til Afghanistan. Den sorte samvittighed overdøver nu alle advarsler, for dette er hans sidste chance for at sone den synd, han begik mod sin barndoms bedste ven” (fundet på Saxo). 
Jeg har hørt fra mange af vi skal huske kleenex når vi læser den, den får åbenbart tårerne til at trille ned af kinderne. Der skal faktisk rigtig meget til at jeg græder af bøger, så jeg er spændt på at læse hvad der sker.

Jeg tænker at vi tager ca. 1,5 måned til at læse bogen. Den er ikke specielt tyk, men det står virkelig meget på siderne. Igen så vedhæfter jeg en indsendelsesformular når halvdelen af tiden er gået, så kan man sende sine spørgsmål/tanker ind om bogen. Så det er ca om 3 ugers tid. Hvis du ikke har fået fat i bogen og biblioteket nær dig ikke har flere hjemme, så fandt jeg min bog i en antikbutik for 20 kr, så kig evt i genbrug.

Husk at gøre det hyggeligt når du læser, husk at det ikke skal være surt og kedeligt. Det her er DIG tid. Tænd for nogle stearinlys, find dit yndlingstæppe frem, sæt dig godt til rette og nyd en god bog. Rigtig god læselyst, vi skrives ved.

ggg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hvor er jeg stolt af dig skat"