Lad os snakke om: "psykiske diagnoser" #1

bogklub: “Papmaché Reglen” midtvejs

photo-1470984968366-39a03132fd26Hej venner.
Jeg håber at læsningen går rigtig godt. Vi er igang med at læse Papmaché Reglen af Hella Joof.
Måske er du lidt bagud, måske er du allerede færdig, måske er du ikke begyndt. Uanset hvad så er det helt okay, fordi denne her bogklub skal være hyggelig for os alle sammen. Børn, job, hobby, mand og rengøring kan nemlig godt komme lidt i vejen engang i mellem.

Der er 15 dage til at vi skal igang med at diskutere bogen, jeg glæder mig allerede. Jeg har nogle gode spørgsmål som jeg glæder mig til at høre jeres mening om.

Jeg tænker at vi fra den 15/3 venter 14 dage igen med at gå igang med den næste bog som er “Drageløberen“. Så kan man lige få lov til at låne den, købe den eller finde den frem fra bogreolen.

Jeg har vedhæftet en indsendelsesformular i bunden af dette indlæg. Del dine meninger om bogen, del dine dilemmaer, spørgsmål og frustrationer. Er du enig i alle reglerne, eller uenig med nogle? Hvad kunne du godt tænke dig at vi diskuterer om omkring bogen? Send løs og fortsat god læselyst!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "psykiske diagnoser" #1