De bedste serier!

Jeg beder kun om din ærlighed..

66f3dd1a-49dc-4f4a-8ebf-272c1b4ae211Først vil jeg gerne invitere dig til at tage nogle dybe vejrtrækninger ned i maven – helt ned så det kan mærkes. Dernæst vil jeg bede dig om at være ærlig, selvom det kan være svært at være 100% ærlig altid.
Jeg lyver nogle gange over for mig selv, men min hjerne ved det jo godt, derfor snakker jeg højt om det, sætter ord på det ud til rummet – det kan hjælpe nogle gange. 

Jeg har lavet et spørgeskema med masser af spørgsmål, som jeg virkelig gerne vil have din ærlige mening på. Svar så ærligt på dem som du kan, der er ikke noget rigtig og forkert svar, det er ikke en test. Jeg kan ikke se hvem der svarer hvad, det er 100% anonymt, så det er kun dig der ved hvad du svarer. Jeg ser nu at det åbenbart ikke er helt nemt at svare på spørgeskemaet på iPhone, det beklager jeg virkelig, men håber alligevel det går! I forhold til spørgsmål 2. så skal du læse det uden for parentesen som spørgsmålet, det der står inde i parentesen er for at uddybe hvad jeg mener med spørgsmålet. Tusind tak, værsgo:

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

3 kommentarer

 • Tankevækkende spørgsmål!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Spørgsmål 2 giver ingen mening. Du spørger “Kunne du falde i søvn i går(Ligger du lang tid med tankemylder?) Dertil er svarmulighederne Ja og nej. Vil anbefale dig at læse op på god spørgeskemateknik, hvor du fx vil opdage at man aldrig må stille to modstridende spørgsmål i ét spørgsmål 🙂 hvis jeg svarer Ja, hvordan ved du så hvad jeg har svaret Ja til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   I forhold til spørgsmål 2. så skal du læse det uden for parentesen som spørgsmålet, det der står inde i parentesen er for at uddybe hvad jeg mener med spørgsmålet. Det er forvirrende, det ser jeg nu, det gav mening da jeg lavede det 😀 .. Beklager.

   KH
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste serier!