bogklub: "Papmaché Reglen" midtvejs

Lad os snakke om: “psykiske diagnoser” #2

psy3
LÆS FØRSTE DEL HER!
Endnu engang takker jeg fra min bagerste knogle! Tak fordi du står frem, tak fordi ud deler! Tak fordi du læser med herinde, tak fordi du er modig nok til at dele din historie. Uanset hvad, så tak. Der kommer en sidste del også da jeg ikke vil udelukke nogle af jeres gribende fortællinger. Du kan stadig nå at bidrage til snakken, del din historie i indsendelsesformularen. Det er 100% anonymt at dele, jeg kan ikke se hvem der skriver ind.

psy1 psy2
psy4 psy5 psy6 psy7 psy8 psy9 psy10 psy11 psy12 psy13 psy14 psy15 psy16

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bogklub: "Papmaché Reglen" midtvejs