Lad os snakke om: "veninder".

10 år med sex..

img_3084For omkring 10 år siden blev min mødom taget af min første kæreste. Vi var begge 16 år, vi kom fra samme by, vi gik i parallelklasse med hinanden og han var min første rigtige kærlighed. Vi var kærester i 1,5 år. Jeg priser mig lykkelig for at jeg havde ham, når det handler om sex. Vi var begge to meget grønne i den seksuelle verden og vi vidste derfor ikke altid hvad vi gjorde. Vi lærte ekstremt meget om sex og om hinanden den tid vi var sammen.
Efter ham fik jeg en ny kæreste som lærte mig nogle andre ting, fordi han var 6-7 år ældre end mig. Han åbnede en ny verden for mig, som gjorde at jeg lærte mere om mig selv og min krop. Efter ham mødte jeg en anden fyr som lærte mig de ting jeg absolut ikke kan lide, de ting der gør ondt på min krop.

Sex er rart, hvis det er med den rette. Sex kan godt være frusterende, irriterende og det kan faktisk gøre rigtig ondt. Hvad er godt og hvad er skidt? Hvad gør dine veninder og hvad skal du gøre?
En dag stod jeg som single og min veninde syntes at jeg skulle prøve et “one night stand”. Det havde jeg aldrig nogensinde prøvet, men hun sagde at det var “dødlækkert”. Til en privatfest på Amager kom en dreng hen og sagde: “jeg har sørget for at værelset derinde er ledigt til os”. Da vi så stod der, helt nøgne og fulde, så var der ikke noget “dødlækkert” over det. Men alligevel sagde jeg ja, og gik med ham i sengen. Få sekunder inde i akten så stoppede jeg ham, det var ikke lækkert eller rart – det gjorde ondt og min krop strittede imod. Han fortalte mig hvor dårligt et knald jeg alligevel var, også gik han. Jeg vil ikke ane hvordan han ser ud idag, men hans navn glemmer jeg aldrig. Jeg følte mig så beskidt.
Kort tid efter prøvede jeg igen et “one night stand” med en ven. Han havde en kæmpe penis og det gjorde modbydelig ondt i hele min krop. Jeg streg af smerte og han stoppede. Han ville ikke snakke med mig efter i lang tid. Jeg følte mig så forkert.
Jeg lå en gang med en dreng som jeg havde datet i kort tid. Vi kyssede og han begyndte at tage mig på brysterne, ude på trøjen. Han sagde at jeg skulle tage trøjen af, men jeg havde ikke lyst – “så kan du bare gå”, også gik jeg grædende hjem fra Islands Brygge.
Jeg datede en fyr som virkelig tændte på at jeg rev ham til blods når vi havde sex. Han lignede jo et trafikuheld når vi var færdige, men det tændte ham helt vildt. Ingen spurgte nogensinde hvad der tændte mig? På den anden side, så sagde jeg det jo heller ikke. Jeg vidste ikke hvad jeg ville have. Efter ham fik jeg en kæreste og jeg kom til at rive ham, fordi det havde jeg været vant til med den anden – “ej hvad fanden laver du?” sagde han til mig. Jeg følte mig ekstrem forkert og misforstået. 

Nogle tænder på smerte, nogle kan kun få en klitorisorgasme hvis man gør én bestemt ting. Nogle vil have stearin over sig, andre tænder kun på høje mænd. Nogle kan kun komme hvis man bliver taget bagfra, andre kan slet ikke få en orgasme.
Jeg vidste først meget sent, at kvinder også kunne komme. Det var aldrig noget jeg selv havde prøvet, og mine partnere havde måske heller ikke brugt meget krudt på at få mig til at juble. Jeg har haft kærester som har aset og maset for at få mig til at få en orgasme uden held. De har været irriteret på mit underliv, fordi jeg ikke har kunne komme, det har gjort at jeg var irriteret på mit underliv. Det har været ekstremt stressende og det har derfor gjort, at jeg ikke har haft lyst til sex, fordi det var så anstrengende for mig at prøve at komme, selvom jeg ikke kunne. Da jeg så en dag mødte en fyr, med den en penis der bøjede lige som den skulle og som bare fik mig til at slappe af, så kom den – orgasmen jeg havde ventet på i mange år. Kvindekroppen er en stor magisk labyrint nogle gange. 

Sex er blevet rigtig rart for mig, det har det ikke altid været. Det har været en “pligt” man skulle igennem som kæreste. Jeg har haft dårlig samvittighed hvis min kæreste har haft en større sexlyst end jeg, og derfor sagt: “arg.. Du har bare aldrig lyst, det er altid MIG der skal lægge op!”. Så har jeg skulle få noget der føltes som Saharas ørken, til at blive vådt, rart og varmt på ingen tid – av og nej tak!
– Så kan vi jo også lige tale om, at sex generelt bare er mere lækkert, hvis man har det godt i ens krop. EJ hvor har jeg brugt mange timer på at lægge og tænke: “nej ikke den stilling, så falder alle dellerne hen til den ene side og mit bryst bliver fladmast!”. Gardinerne skal være trukket for, lyset skal være dæmpet og man tænker over hvordan ens ånde nu lugter.. Tror godt en orgasme kan sætte sig på tværs når man ikke er tilstede, fordi man har så travlt med at tænke over hvordan man ser ud.
Nogle mennesker holder af, at have sex med mange forskellige mennesker og er meget åben omkring det. Andre kan bedre lide at det er mere privat og har derfor ikke haft så mange sexpartnere – begge dele er helt okay! Nogle kvinder har været sammen med over 80 inden de er 30 år, det skal de have lov til. DET GØR DEM IKKE TIL EN BILLIG SKØGE! Tro mig, sådan nogle kvinder kan sgu nok nogle tricks i sengen som mange mænd ville elske vi andre kunne! Man skal ikke være flov over ens lyster, eller ens “nummer”. På 10 år har jeg været sammen med 10 forskellige mænd. Det er ikke mange, men jeg er også typen der ofte har haft en kæreste også dur jeg åbenlyst ikke til et “one night stand”. Alle mine mænd har været meget forskellige. Nogle har gjort et mega godt arbejde, andre har ikke lige fået hele mit system til at ringe – sådan er det. Jeg tvivler på at alle 10 mænd vil sige at jeg bare var et festfyrværkeri i sengen, fordi det var jeg ikke som ung, det var jeg alt for usikker til. Det kan jeg godt leve med, fordi jeg ved at min nuværende kæreste synes at jeg er pivfræk i sengen, hvilket er det eneste vigtige for mig.

Jeg ved ikke hvad mine lyster er om 10 år, eller hvad mit “nummer” er der. Jeg synes mit sexliv er meget federe nu, end det var for 10 år siden, fordi jeg kender mig selv. Jeg ser ikke orgasmer, oral, anal, vaginal og alverdens stillinger som et tabu længere, fordi jeg har lært at tale åbent omkring det! Sex er ikke noget man skal skamme sig over! Men hvis man ikke kommer fra en familie hvor man taler om det, eller har veninder man kan snakke med det om, så forstår jeg godt at du føler dig forkert! Jeg følte mig SÅ forkert i mange år. Det er faktisk spændende at udforske ens krop, det er sjovt at udforske ens sexliv. Det er okay at sige: “det kan jeg ikke lide” og/eller “DET ER PISSE FEDT, GØR DET IGEN!!!!”. Vær nysgerrig på din krop, vær nysgerrig på din partners krop – det skal være rart for jer begge.

Så uanset hvad du er til, også selvom du har viet dit liv til at være jomfru for altid, så vid at sex er skønt – hvis man altså tør at stole på ens krop! Det er aldrig forkert at føle som du føler.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

  • Line

    Du er så god <3 Tak for et vigtigt indlæg!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Virkelig godt indlæg- lige hvad jeg havde brug for netop nu:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "veninder".