Ros avler accept.

Bøger til sensitive sjæle.

boeger1
1//2//3//4//5//6// 

boeger2
1//2//3//4//5//


Dette er blot et lille udsnit, af alle de bog forslag som i sendte ind til mig. Tusind tak fordi i ville dele jeres ynglingsbøger med os andre.
Mange af de her bøger har jeg ikke læst, men mange af dem har stået på min “bøger jeg gerne vil læse” – liste længe.

Jeg har kun taget et lille udvalg med fra hver forfatter, derfor tænker jeg at jeg lige vil skrive de forfattere, som jeg personligt virkelig godt kan lide. Så kan man selv hoppe ind på Saxo og læse om hvad de har skrevet:
◊ Ilse Sand (min absolut YNGLINDS forfatter, når det kommer til sensitive og følsomme bøger)
◊ Susanne Møberg.
◊ Louise L. Hay.
◊ Svend Brinkmann.
Majbritte Ulrikkeholm.
Marti Olsen Laney.

Der findes virkelig mange bøger, så der vil sikkert være nogle du synes mangler på listen – så skriv dem endelig i en kommentar, så kan andre finde inspiration hos dig.
Jeg kan bedst lide at læse bøger der er skrevet af danske forfattere. Ikke fordi de skriver bedre, men mere fordi de har en større forståelse for hvad der rører sig i Danmark og det danske samfund og det er dét de tager udgangspunkt i. Har læst nogle bøger af udlandske forfattere som jeg godt kan lide, men jeg fortrækker de danske.

Det gode ved sådan nogle “selvhjælpsbøger”, det er at man kan ofte lægge dem fra sig og tage den frem igen, hvis hjertet gør lidt ondt. Jeg bruger dem enormt meget, hvis jeg er inde i en dum periode, så kan det være rart at læse, at man ikke er helt alene om ens tanker.

Jeg håber nogle af de her bøger kan give dig en smule ro inden i, jeg håber du kan finde noget god inspiration og blive klogere på dig og din krop!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Louise

    Jeg har allerede udset mig 4 af bøgerne, og jeg er ellers ikke den store læsehest, men jeg er helt vild med dine forslag😍 Så tusind tak for inspiration!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ros avler accept.