følelsesvoldtaget..

Dans dig glad. Den utimative playliste!

giphy

Jeg spurgte ud på min Instagram igår, omkring hvilke sange der bare gør DIG mega glad! Som altid, så væltede det ind med gode bud. I er altid så gode til at svare når jeg spørger ud – tak for det!

Jeg danser tit, stort set hver dag. Når jeg er i bad, tager tøj på, laver kaffe, går rundt i stuen. Det gør mig bare glad, derfor gør jeg det så tit jeg kan. Bliver ofte spurgt om hvad jeg danser til, hvad sangene hedder og hvilken playliste jeg bruger. Derfor er det nu tid til at få lavet den ultimative playliste, så det har jeg gjort. Der er med hjælp fra jer, 74 sange på indtil videre, men der kommer hele tiden nye sange på. Playlisten hedder: “Dans dig glad” og den kan du finde på Spotify. Hvis den ikke kommer frem, så søg på min profil, jeg hedder caroline0201 derinde, så burde den komme frem.

Hvis du ikke har Spotify, så kan du få det gratis, der er bare reklamer indover nogle gange. Men hvis du slet ikke ønsker at have det, så har jeg taget et screenshot af sangene, så kan du få noget inspiration:

skaermbillede-2018-04-18-kl-21-08-49 skaermbillede-2018-04-18-kl-21-09-00 skaermbillede-2018-04-18-kl-21-09-09 skaermbillede-2018-04-18-kl-21-09-18 skaermbillede-2018-04-18-kl-21-09-26 skaermbillede-2018-04-18-kl-21-09-48 skaermbillede-2018-04-18-kl-21-09-56 skaermbillede-2018-04-18-kl-21-10-06

Jeg håber virkelig at det kilder en lille smule i ballerne og benene. Jeg håber du får danset amok hjemme i stuen og bare nyder din krop! Hvis jeg nu har glemt lige præcis DIN yndlings dansesang, så skriv det endelig i en kommentar, så kan listen løbende blive opdateret. TAK! DANS DIG GLAD!


Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

3 kommentarer

 • Karina

  Hej Caroline! Fantastisk, lige hvad jeg har brug for, når jeg kommer hjem fra laaang dage med specialet. Jeg synes nu også at Jump (for my love) med The Pointer Sisters fortjener en plads på listen. Hvem husker ikke tydeligt Hugh Grant der danser gennem huset i Love Actually 😀 (Prøv at google “Hugh Grant dancing Love Actually”, det giver med garanti højt humør)! Solskinshilsner herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Mine ultimative ✌🏼✌🏼
  Pocketful of sunshine – Natasha beidingfield
  Dancing in the Dark – Rihanna (fra filmen Home)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så hyggeligt med de playlister og jeg elsker at høre musik! Tak for ny og gammel inspiration 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

følelsesvoldtaget..