Bøger til sensitive sjæle.

følelsesvoldtaget..

img_2474

Jeg er inde i en periode lige nu, hvor jeg virkelig har brug for at rose mig selv. Ikke fordi jeg virkelig bare er “the boss” og fortjener ros til alt det jeg laver, men fordi jeg føler mig lidt følelsesvoldtaget de her uger. Følelsesvoldtaget er måske ikke det fineste ord at bruge, men jeg føler at alle mine følelser og tanker bare overfuser mig med alt for meget kraft. Jeg er inde i sådan en: “der sker nye ting med mig” periode. Jeg kan mærke at min krop er modig, jeg vil ud med nogle ting som jeg har gået og gemt på rigtig længe, men jeg ved ikke lige hvordan, eller hvad jeg skal ud med.

Jeg tager valg som nogle ikke forstår, jeg har meninger om ting som andre ikke deler med mig. Jeg roder rundt i min “burde, skal og lyst” liste. Men jeg har det pisse fedt med det! Jeg er über stolt af mig selv, fordi jeg står ved mine valg, selvom det ikke falder i alles smag. Jeg plejer at få svedige armhuler når jeg er sammen med nye mennesker, fordi jeg bruger så mange kræfter på at sætte facader op – jeg undgår at være mig selv. Jeg havde et møde for ikke så lang tid siden med en sød kvinde. Hun fortalte mig om en anden kvinde jeg også kender. Hun sagde at hende den anden kvinde er SÅ nem at være sammen med, fordi man bare griner og griner sammen med hende. Hun roste hende til skyerne og pludselig tænkte jeg: “uha.. skal jeg nu få hende til at grine for at være “ok”?”. Men så gik det op for mig: jeg er jo ikke sjov. I hvert fald ikke bevidst. Jeg er ekstrem dårlig til at lave jokes og jeg har ikke en naturlig “funny bone” som andre måske har. Jeg griner ofte og højt, men ikke fordi jeg selv laver en joke. På 2 sekunder havde jeg tænkt mig selv helt ned, fordi jeg ikke følte jeg var god nok, men hurtigt kom mine forsvarsmennesker og forsvarede min ære. “Du er god til at lytte”, “du stiller gode spørgsmål”, “du tør fortælle sårbare sider af dig selv”. Jeg trak vejret ned i maven og gik ind til mødet med en rolig indtilling, fordi jeg troede på mig selv. Det ville aldrig været sket for nogle år siden, jeg ville have været SÅ utilpas i situationen og slet ikke stole på at jeg faktisk er god nok.

Grunden til at jeg er kommer hertil kan jeg takke mange mennesker for, men en kæmpe tak skal Lykke have. Lykke er min coach også er hun den sejeste mor og kvinde i verden! Hun ser mig hvor jeg er, støtter mig og tror på at jeg faktisk godt kan det jeg måske ikke altid tror jeg kan. Hun har givet mig selvsikkerhed og det er jeg hende evig taknemmelig for.

Men via hjælp fra andre, familie, kæreste og veninder også, så har jeg fået større respekt for hvem jeg er. Jeg ville have været angst for alle de her følelser for nogle år siden. Jeg har altid følt meget, men jeg har også altid fået dem fejet af banen hurtigt, fordi jeg ikke troede at de var okay. Det er OKAY at være sårbar. Det er okay at gå med tunge følelser inde i kroppen, selvom det er en mundfuld. Hvis du har en følelse inde i kroppen du ikke kan finde ud af, så sig den højt: “okay, hvorfor har jeg det sådan her lige nu?” – det plejer at hjælpe mig. Men i stedet for at lægge låg på dine tanker og følelser så find en at dele dem med. En der virkelig lytter og er i stand til at håndtere dine følelser. Måske er det en terapeut, måske en coach, måske en veninde, kæreste eller en mor. Sig dem højt og vid at det er okay at gå med tunge følelser. De må godt gøre ondt nogle gange – det betyder som regel at de er super vigtige.
Følelser for mig er ekstremt vigtige og jeg skal være bedre til, ikke at være så bange for dem. Når jeg er bange for dem, så er jeg også bange for at vise hvem jeg egentlig er. Jeg har ikke lyst til at være bange længere.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

3 kommentarer

 • Amelia

  Jeg bliver så glad på dine vegne, når det går dig godt. Ønsker dig alt det bedste! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel Eline

  Hvor fedt! Caroline du har så mange gode erfaringer og fede opslag, som jeg virkelig tror på hjælper andre mennesker. Tak for alle dine sunde påmindelser, og specielt for dén her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Selv tak Sissel.

   Dejligt du læser med, tak for det <3 Rigtig god dag til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøger til sensitive sjæle.