Krøller eller ej?

Forslag til nye tabubelagte emner.

img_2661Den pause fra “lad os snakke om” emnerne blev ikke så lang. Fordi nu er det tilbage! 
Jeg ville bytte de tabubelagte emner ud med en bogklub, men desværre så lukker jeg bogklubben ned. Det er både fordi jeg ikke selv er motiveret for det og fordi det virker til, at der er for få der viser interesse for emnet. De få af jer der har skrevet ind med spørgsmål, dem takker jeg for, men det er ikke nok til at jeg tænker at jeg vil blive ved. Det er super ærgerligt, men motivationen fra begge sider skal være der og det er den ikke. Jeg troede at jeg havde overskuet til at læse bøgerne, men det har jeg ikke og det stresser mig faktisk. Sådan skal det jo ikke være. Måske kommer det frem igen, når jeg igen har mere tid. Jeg undskylder virkelig overfor jer som har lånt bøgerne og sidder og læser. Jeg kan virkelig ikke overskue det lige nu oven i en praktikopgave og en masse andet! Kæmpe undskyld herfra. 

Selvom jeg hoppede væk fra “lad os snakke om” emnet, så blev der alligevel ved med at dukke nogle op på bloggen. Det er et emne som jeg virkelig er stolt af og jeg ved at rigtig mange af jer, får kæmpe glæde ved det! Vi har allerede snakket om mange emner, 18 for at være præcis (LÆS DEM ALLE SAMMEN HER), men måske skal nogle af emnerne diskuteres igen? Måske har du nogle gode forslag til nogle helt nye emner?
SÅ søde venner, hvilke emner skal vi tage op til en ny omgang “lad os snakke om” her på bloggen? Del dit bud i indsendelsesformularen nedenfor. Fordi om vi vil det eller ej, så er det altså brug for endnu mere ærlighed omkring de her dumme tabubelagte emner her i verden. Lad os stå sammen og vise at vi sammen kan bryde de åndssvage tabuer! TAK

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krøller eller ej?