94,8% UD AF 1172..

hulubulu..

img_2774hulubulu, Caroline hvor er du henne?

Det er lang tid siden, at jeg har holdt en pause på bloggen. Det er ikke en planlagt og ønsket pause jeg har holdt, men den har været nødvendig. Også har min computer faktisk ikke ville tænde i flere dage. SØGER MACBOOK AIR EKSPERTER!! Min computer er blevet ekstrem langsom om at starte. Den er omkring 6 år gammel og har virker ubeklageligt ALTID. Nu skal den gerne stå 10-15 minutter med åben skærm, inden den vil tænde. Jeg skal holde “tænd” knappen nede i noget tid også. Jeg har læst og jeg har opdateret den flere gange, intet lader til at hjælpe. Har du et forslag?
.
Nogle perioder ramler aftaler, arbejde og en helvedes masse udefinerbar følelser oven i hinanden, så kan man ikke stille meget op. Sådan nogle uger har jeg været igennem. Weekenderne har været proppet, ugerne er fløjet af sted og mandag blev hurtigt til torsdag. Min følelser sidder overalt og det kan være svært at stille dem ad fra hinanden til tider. Det er både rart og hårdt på samme tid.

Jeg har det godt. Jeg var kort bange for at det var endnu en psykisk dårlige periode igen, men det virker til at min krop takler det så fint – tak for det!
Jeg har simpelthen bare haft meget på min tallerken og det er helt okay. Jeg er begyndt at spise zink hver morgen, fordi det var det min læge mente at jeg måske var i underskud af. Hun gad ikke følge op på det, hvilket man så kan mene om hvad man vil, men jeg har valgt at prøve at spise zink. Jeg var nemlig til en sygefraværs- samtale på min praktiksted, fordi jeg har været meget syg. Jeg kan ikke gøre for at sygdommen har siddet i mig, men jeg kan gøre mit for at den ikke kommer igen.
derudover har jeg downloadet en genial app, den hedder “Wunderlist” og det er ligesom en “huske app”. Så kan man lave lister over ting man skal huske. Jeg plejer at have listerne i mit hovedet, hvilket ikke er smart, fordi jeg glemmer altid et eller andet. Med denne her app, så får jeg ligesom lidt fred i mit hovedet. Det betyder faktisk rigtig meget for min ro, underligt nok. Sådan har jeg det også med min kalender, det skal være en “gammeldags papirkalender”, den giver mig SÅ meget ro. Jeg kan tage den op og kigge i den, men jeg kan også lægge den væk og undlade at tage den med på tur. Det kan man også med ens telefon, men ikke helt på samme måde.

Jeg er igang med bogen til bogklubben, men skal være ærlig at indrømme at den ikke fanger mig. Jeg har læst omkring 50 sider og jeg når ikke at få den læst på 6 uger. Derfor så udskyder vi altså lige diskussions indlægget 2 uger frem. Beklager, men sådan er det nogle gange. Jeg er sikker på at den nok skal fange mig, jeg skal bare lige have tid til at sætte mig ned og læse den. Hvis jeg læser den som en sur pligt, så forsvinder hele ideen om denne her bogklub. Så det vil sige at jeg udgiver et indlæg hvor i kan stille spørgsmål omkring den 15/5. Så diskuterer vi den omkring den 1/6. Jeg glæder mig til at diskutere den, jeg har allerede skrevet nogle ting ned, som jeg meget gerne vil høre jeres mening om.

Jeg har været forbi min coach, Lykke igen. Kodyl sej kvinde som næsten lige har født og alligevel har overskud til at høre på mine problemer. Lykke er noget af det bedste der er sket for mig inden for det sidste halve år. Hun ser mig som ingen anden, hun forstår mig, lytter og prikker de steder hun ved jeg skal prikkes nogle gange. Det er hårdt at sidde hos hende, fordi hun åbner nogle kasser som jeg måske egentlig troede skulle forblive lukket. Hun ser også nogle kasser som jeg aldrig ville have opdaget, hvis det ikke var for hende. Det er pisse hårdt at arbejde på sig selv, man skal virkelig turde at være sårbar, modig og ærlig – hvilket ikke er nemt for alle. Jeg er hudløs ærlig overfor Lykke, hvilket er skræmmende og mega befriende på samme tid. Hun får mig til at slappe af, åbne op og bare vise den sårbare Caroline, som faktisk ikke er set af specielt mange mennesker. Kæmpe tak til Lykke! 

Jeg er igang med at sammenstrikke et indlæg med de bedste bøger til sensitive sjæle. I delte så mange fine bud, tusind tak for det.
Jeg er ekstrem stolt af min krop de her dage. Selvom jeg har min dag pakket med praktik, møder, aftaler, træning og andet godt, så formår jeg at holde begge ben på jorden samtidig. Jeg krydser alt hvad jeg har for at det fortsætter, men jeg respekterer også min krop nok til at vide, at den snart har brug for en pause. Jeg har fundet nogle huller i kalenderen, hvor jeg har skrevet mig eget navn så jeg kan blive ved med at have mine ben på jorden.

Travle perioder kommer og går, men forhåbentlig skal det ikke betyde at man går helt ned. Hvis man er i ok balance, så kan kroppen godt klare det, den forventer kun at du lytter til den!

img_2735img_2661

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

  • Mette

    Hej Caroline – lige en lille kommentar til din MacBook problem, min kæreste er en kæmpe haj til MacBooks, han siger du skal prøve at reset dine ram, du kan google hvordan man gør. Det har også reddet min computer et par gange – som heldigvis pga ham stadig lever efter 8 år 💪🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

94,8% UD AF 1172..