Lad os snakke om: "sexpartnere"

Krøller eller ej?

collage1

Krøllecreme: 1//2//3//4// —
Olie, spray & tørshampoo: 5//6//7//8//


img_2561Jeg elsker og hader mine krøller på en og samme tid. Jeg har virkelig brugt mange år på at hade mit hår, fordi jeg simpelthen ikke kunne finde ud af at style det flot. Jeg vågner aldrig op om morgenen med flotte krøller, desværre. Jeg er nødt til at gøre noget for at de sidder som de skal og det har taget mig mange år at lære det. Nogle dage sidder mit hår meget flot, andre gange så vil det slet ikke samarbejde og det er mega frustrerende.

Jeg har tyndt og kruset dansk hår – sådan vil det altid være. Det har jeg accepteret og nu må jeg få det bedste ud af det. Nogle perioder glatter jeg meget mit hår, fordi det er så meget nemmere at kontrollere når der ikke er krøller over det hele. For tiden er jeg inde i en god hårperiode og håber den varer ved (7-9-13). Hele historien omkring hvordan jeg sætter mit hår er faktisk en hel religion for mig! Jeg har nogle meget faste dage hvor jeg gør hvad, fordi jeg oven i mine krøller, også har fedtet hår, så det skal passe sammen det hele.

dag 1: vaskedag. Jeg vasker hår med shampoo og balsam ca. hver 4. dag. Jeg bruger denne shampoo og denne balsam og mit hår elsker det! Tror det er fordi at der ikke er noget silikone i? Alle varianterne inde for den serie er skide gode! Varm anbefaling herfra. Jeg tørrer mit hår i et håndklæde og kommer altid kun Aussi olien i på 1. dag. Aussi olien sørger for at mit hår ikke kruser mere end højst nødvendigt og den bruger jeg faktisk hver dag i håndklædetørt hår.
Dag 2: Jeg gør mit hår vådt om morgenen og kommer Aussi olien og Id hair krølle cremen i. Jeg bruger hænderne til at masserer håret med, så krøllerne virkelig får frit spil.
Dag 3: Jeg gør mit hår vådt og bruger igen Aussi olien og enten Id Hair krøllecremen eller Moroccanoil krøllecreme. På dag 3 har mit hår oftest brug for lidt tørshampoo i toppen, da det godt kan være lidt flat og fedtet. Modtog Id Hair tørshampooen som en gave fra Impression PR pigerne og den er virkelig god. Har prøvet mange tørshampooer som fedter håret endnu mere, men denne her er rigtig god. Den klassiske Batiste tørshampoo virker også rigtig fint til mit hår.
Dag 4: Hvis jeg ikke kaster mit hår i en hestehale, så gør jeg det igen vådt, bruger Aussi olien og balsam sprayen fra Matas. Mit hår kan godt være lidt tørt og kedeligt den sidste dag, og her er balsamsprayen rigtig god til at blødgøre det lidt. På dag 4 har jeg ALTID brug for tørshampoo. Det er ofte også på dag 4 at jeg bruger hårbånd, så kan man nemlig ikke se mit fedtede hår så meget!
TIP: 
◊ Jeg bruger meget sjældent hårtørrer, mine krøller bliver oftere flottere af at jeg masserer dem op med hænderne. ◊ Jeg reder mit hår 1 gang om dagen, og det er om morgenen inden jeg gør det vådt. Jeg bruger denne her børste, som jeg modtog som gave fra Impression PR pigerne og den er fantastisk. Før i tiden rev jeg fandme halvdelen af mit hår ud hver gang jeg redte mit hår, det gør jeg ikke mere, den er skide god!
◊ Jeg bruger en hårkur ca en gang om ugen, det er denne her, jeg bruger og den fungerer super godt for mig!

HVORDAN PÅVIRKER KRØLLECREMERNE MIT HÅR: 
Id Hair curl creme: jeg hår de vildeste krøller af denne her creme. Lige for tiden er det klart min favorit! Mit hår bliver stort og krøllerne er meget bløde og flotte. Se billede: img_3102
Lee Strafford krølle creme: mine krøller bliver lidt mere rolige og mere “våde” at se på. Den er rigtig fin, hvis jeg fx har en voldsom kjole på og mit hår bare skal krølle en lille smule. Se billede: img_1508
Kevin Murphy Killer Curls: Mine krøller bliver mere tætte og en anelse våde at se på også. I hvor forhold til hvor dyr den er, så synes jeg faktisk ikke at den giver mig de flotteste krøller. Den er ganske udemærket og bruger den også fra tid til anden, men det er ikke min yndlings. Se billede: img_1881
MoroccanOil curl creme:  det er nok den krøllecreme der giver mig de bedste “hverdagskrøller”. De er rolige og ikke filtrede eller kruset. Det er den krøllecreme jeg har brugt længst, den er jeg rigtig glad for. Se billede: img_2774

Alle hårtyper er forskellige og alle krøllecreme er forskellige! De her virker mega godt for mig, men det er ikke sikkert de virker lige så godt for dig, selvom du også har krøller. Det handler om at prøve sig frem og se hvad der fungerer bedst for dit hår. Jeg har virkelig brugt mange penge på hårprodukter, men hvis jeg var dig, så vil jeg spørge veninder der har krøller om hvad de bruger. Måske kan du låne en klat hos en veninde og se hvordan det sidder i dit hår. Jeg brugte engang 600 kr på krølleshampoo og balsam fordi damen virkelig solgte produktet godt for mig, men det virkede slet ikke til mit hår, det sad forfærdeligt. Jeg har virkelig lært at elske mine krøller, selvom de tager meget af min tid og mine penge!

HVIS du sidder og læser med nu og har krøller, så del gerne dit yndlingsprodukt med os andre i en kommentar. På den måde kan vi inspirerer hinanden. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

7 kommentarer

 • Signe

  JUHU! Tak for et meget tiltrængt indlæg! Skal helt sikkert ud og have fat i nogle af de produkter!
  Jeg har meget langt og meget tykt hår, som meget gerne vil krølle, men meget sjældent vil samarbejde med mig. Jeg er ikke specielt god til at tæmme mine krøller, men jeg tager ingen steder uden min Schwarzkopf ‘Gliss’ balsamspray. Jeg føler at den giver mine krøller fugt, så man ungdår det værste krusede hår. Derudover så reder jeg meget sjældent mit hår, fordi det simpelthen ødelægger mine krøller, og gør det stort og kruset! Et bare ikke-så-pro tips fra en der også har et ambivalent forhold til sine krøller😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Den der Schwarzkopf er faktisk også god, den har jeg også engang brugt! Den havde jeg helt glemt, den skal jeg da lige have fat i igen 😀 ..

   Tusind tak for tip. God dag!

   KH
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Dejligt indlæg! Har selv krøller, og desværre ikke den slags som heller bare sidder om morgenen, men derimod kræver meget pleje, omsorg og styling. Jeg har aldrig været spevielt god ved mine krøller, da de altid er blevet glattet ud. Mit har kruser også helt ekstremt, hvilket al den varmebehandling nok ikke hjælper på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Kruset hår er bare MEGA irriterende! Men så vil jeg altså anbefale dig den olie fra Aussi, den har virkelig hjulpet mig.

   Saltvandspray er faktisk også rigtig god til kruset hår <3

   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du har nogle smukke krøller og dem skal du elske! Simpelthen så fint.

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tak! Det gør jeg også (de fleste dage :D)

   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh ja, at knække koden til ens krøller er godt nok ikke altid lige let. Især fordi de små skiderikker kan være tilfreds med en metode i noget tid, for så at ændre sig, så man er nødt til at regne ud hvordan man så gør xD

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "sexpartnere"