Forslag til nye tabubelagte emner.

Lad os snakke om: “sexpartnere” #1

collage_fotor1_fotor2

625 mennesker har skrevet deres ærlighed til mig – det er vanvittig mange mennesker. Det betyder to ting: 1. at mange har haft sex eller har et forhold til det. 2. mange har brug for at snakke om antal af sexpartnere – eller mangel på samme. Uanset hvad, så tusind tak fordi i deler!

Jeg kommer ikke til at udgive alle 625 ærligheder, men mange af dem bliver udgivet. Her er der til at starte med 18 vanvittig seje og ærlige fortællinger om sexpartnere. I kan læse mit forhold til sex og hvor mange jeg har været sammen med HER. Sammen kan vi bryde tabuet! 

collage_fotor1_fotor3 collage_fotor1_fotor4 collage_fotor1_fotor5 collage_fotor1_fotor6 collage_fotor1_fotor7 collage_fotor1_fotor8 collage_fotor1_fotor9 collage_fotor1_fotor10 collage_fotor1_fotor11 collage_fotor1_fotor12 collage_fotor1_fotor13 collage_fotor1_fotor15 collage_fotor1_fotor16 collage_fotor1_fotor17 collage_fotor1_fotor19 collage_fotor1_fotor20 collage_fotor1_fotor21

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forslag til nye tabubelagte emner.