10 år med sex..

Lad os snakke om: “sexpartnere”

giphy
Da jeg forleden delte mit indlæg om mit sexliv, så fik det jer til tasterne i min mail og på min Instagram. Det er så rart at det blev modtaget så fint, tak for det! Når man deler noget så personligt, så gør det mig rigtig glad, at i kan lide det ekstra meget. Men jeres beskeder med spørgsmål til sex, fik mig også til at forstå, at sex stadig er et tabu for rigtig mange mennesker. Hvorfor? Er det fordi det er dér man som regel er aller mest nøgen og sårbar? Er det fordi at kvinder især, skal passe på med hvor mange de er sammen med?

Jeg tror at for unge (og ældre) kvinder, er det rigtig sundt at læse om, hvor mange sexpartnere folk på deres egen alder, og dem der er ældre, har været sammen med. Jeg har veninder på min alder som kun har været sammen med én mand. Jeg har en veninde der var jomfru indtil hun var 23 år. Jeg har en veninde der har været sammen med over 85 mænd. MEN jeg tror ikke at hende der kun har været sammen med én, er mere lykkelig end hende der har været sammen med over 85 mænd. Hvis hun er, så er det en helt anden grund.

Jeg rækker igen min hånd ud til jer, i håb om jeres ærlighed! Fordi nu vender vi sgu lidt tilbage til “lad os snakke om..” emnerne – de er også så fine. Jeg vil gerne bede om jeres ærlighed omkring jeres sexliv. Hvor mange sexpartnere har du haft og hvor gammel er du? Hvis du gerne vil, så del også om du skammer dig over dit “tal”? Er det et tabu for dig at snakke om? 
Send dine tanker og oplevelser ind i indsendelsesformularen nedenfor. HUSK: det er 100% anonymt, jeg kan ikke se hvem der skriver hvad!

Der er så mange (især) unge kvinder, der har brug for at vi sætter ord på det her! Vi skal vise at ens “tal” ikke skal vise hvorvidt du er glad eller ulykkelig? Del og vis at vi sammen er stærkere, lad os bryde det åndssvage tabu – tak!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 år med sex..