Hemmeligheden der skal deles..

6 ting jeg slet ikke er klar over..

Er du klar over hvor mange år jeg har brugt på at skamme mig over min viden (eller mangel på samme). Jeg har fået sætningen: “ej ved du ikke det?” slynget i hovedet, flere gange end jeg kan tælle på 53 hænder. Jeg har været flov over at jeg ikke havde den bredeste paratviden, følt mig dum til selskaber og blevet rettet i hvornår man bruger ligge/lægge.. Alt sammen har fået mig til at føle mig skamfuld, som om at der er noget galt med mig? Hvorfor er jeg ikke så klog som andre? Hvorfor ved jeg de underligste ting om græsk mytologi men ikke hvad lineære ligninger er?
Malte er ret klog, i hvert fald på punkter som jeg ikke ved noget om. Jeg var flov over det i starten af vores forhold. Jeg tænkte hele tiden: “han opdager sgu snart at jeg ikke ved en skid.. Også smutter han vel..?”, to år senere og han er her endnu, så det krydser jeg fingre for at han bliver ved med at være. Men hvis Malte var vant til at diskutere politik med hans tidligere kærester, så kan jeg da godt forstå han kiggede underligt på mig, da han spurgte mig hvor jeg står rent politisk og jeg lignede et stort dumt spørgsmålstegn. Han fandt hurtigt ud af at sådan nogle emner, skal han diskutere med andre. Jeg føler mig ikke dum mere, fordi jeg er klar over at min viden oftest lægger et helt andet sted, end mange andres – og det er helt okay.

Her er 6 ting som jeg absolut IKKE er klar over – og det har jeg det fint med:

Politik. Jeg aner ikke hvem der er formand for diverse partier (fun fact: jeg kunne ikke finde ordet “partier” i min hjerne da jeg skrev indlægget, så jeg skrev “hold”.. Haha – same fucking same!). Jeg kender helt sikkert nogle af menneskerne, har måske en idé hvor nogle få sidder men det er VIRKELIG ikke noget jeg på nogle måder går op i. Ved at der er en af de der “løver” fra Løvens Hule der lige er blevet minister, ved bare ikke for hvad.. Gider ikke bruge min tid på at sætte mig ind i det.

Grammatik. Min søster er uddannet dansk lærer og har virkelig mange gange prøvet at lære mig, hvor et komma skal sidde. Jeg ANER ikke hvor det det komma skal sidde? Jeg sætter det hvor min hjerne holder en kunstpause. Nogle gange er der derfor mega mange kommaer i mine indlæg, andre gange skal man holde vejret længe. Jeg ved ikke hvordan man bruger: “-” den der streg, men jeg kan godt lide at benytte den, så gør det sådan lidt hvor det falder mig naturligt. Jeg har stadig svært ved nutids r’er, men det er blevet lidt bedre. For nyligt fortalte Malte mig at det ikke hedder “nu flere, nu bedre” men “jo flere, jo bedre” – haha! Jeg har seriøst hele mit liv gået og sagt “nu” istedet for “jo”. Det er mega svært at ændre på nu. Er der ikke noget med at et komma helst ikke må komme efter et “og”?

Hvad lavede Trump før han blev præsident? Hvor har han alle de penge fra? Burde jeg vide hvad han lavede? Jeg ved han har haft en blå blazer på, og det ved jeg kun, fordi der er en replik med det i Friends.

Hvad alle de nye sange hedder og hvem der har lavet dem? Jeg er den værste til at sætte sange på til en fest. “Bare sæt noget nyt og godt på!” – ja, ja… Hvad siger du til Disney eller noget Kim Larsen? Jeg har en frygtelig underlig musiksmag. Jeg hører gerne det samme om og om igen og det må meget gerne være fra før år 2000. Da jeg var yngre og alle mine veninder gik op i den nye sang fra Beyoncé, der følte jeg mig så dum fordi jeg ikke anede hvem hun var eller hvad hendes sange handlede om. Jeg er nok bare født i den forkerte tidsalder i forhold til musikken. Kan vi så også lige blive enige om at der er ekstremt få nye danske sangere der faktisk kan synge (og nu mener jeg uden alt muligt kunstig lyd i baggrunden)? Hvem er Kesi, Cecil, Sander, Kings og Prince Light… Det er ikke musik i min optik – DET ER LARM (tog lige et alderstrin gevaldigt op lige dér…)

Hvor sidder kvindes g-punkt? Noget i mig har lyst til at sige under navlen, altså på forsiden af kroppen.. Det er mænd der har et g-punkt i røven ikke? Men sidder alle kvinders g-punkt samme sted?

collage11

Fandt det.. Google er min ven. Men noget siger mig, at mænd bare ikke ønsker den der finger i numsen? Det skal de da prøve, hvis det er lige så skønt for dem at få stimuleret deres g-punkt som det er for os, så kom i gang. Jeg aner så faktisk heller ikke hvorfor det hedder g-punkt?

SKAT, økonomi og budget. Åh.. Jeg tror at Malte har udviklet et par grå hår, når han har prøvet at lære mig om min økonomi og om at lave et budget. HOLD NU KÆFT HVOR ER JEG DÅRLIG TIL DET. Jeg er skide ligeglad med hvad jeg bruger, jeg kigger ALDRIG hvad der står på min konto og jeg tjekker sjældent min lønseddel igennem. Det er ikke noget jeg faktisk er stolt over, fordi det burde jeg faktisk blive bedre til. Jeg har accepteret at jeg ikke ved en skid om det, men nu hvor jeg driver en virksomhed (ja, bloggen er sgu en indtjeningskilde for mig), så burde jeg blive mere professionel og få styr på skidtet. Jeg bruger penge som om det løb ud af min vandhane, jeg er elendig til at spare op og jeg går ofte i minus. Av og øv.. Jeg undrede mig over at jeg ikke havde fået udbetalt mine feriepenge engang. Jeg satte himmel og hav i bevægelse fordi jeg gerne ville have dem. Efter noget tid, så finder jeg ud af at jeg har fået dem udbetalt, måneden før. Tænk at jeg ikke lægger mærke til at der er 5000 kr ekstra på min konto? haha, jeg har sgu bare købt en masse nyt tøj og lukket øjnene for det. Tro mig, jeg er faktisk blevet bedre og er sjældent i minus. Jeg har faktisk også en fin opsparing.. MEN, jeg kan helt klart blive bedre.

Så der har i det.. 6 ting som jeg ikke er klar over. Jeg har det okay med dem alle sammen, men indrømmer at jeg godt kan forbedre mig lidt på især økonomi afdelingen. MEN, jeg skammer mig ikke over det længere og det er jeg glad for. Jeg har accepteret at min viden helt klart ligger indenfor Disney film, Marvel universet, græske og nordiske guder, chokolade og genbrugsshopping.. Så hvis du en dag er i “hvem vil være millionær” og får sådan et spørgsmål, så ved du hvem du skal ringe til.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

4 kommentarer

 • Louise

  Jeg er overrasket over hvor mange mænd, der ønsker en finger op i numsen. Men forstår dem godt, når jeg ‘mærker’ reaktionen💦🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Haha – det er så nok bare ikke nogle af de mænd som jeg har været sammen med! 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg stemmer i med Louise. Flere mænd end der lige vil indrømme det, kan faktisk godt lide at få en finger i numsen 🙈 Og hvis man egentlig bare gerne vil have det der blowjob hurtigt overstået, så kan man gøre brug af en finger, for så varer det ikke så længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Haha det har jeg også hørt.. men tror stadig der er mange mænd der ikke tør indrømme at de gerne vil have det, i frygt for at det vil blive modtaget som en smule “bøsset”.. hvilket jo er noget pjat.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hemmeligheden der skal deles..