Lad os snakke om "sexpartnere" #2

Det kom med foråret..

img_3498
Jakke Envii (på udsalg), t-shirt Envii. Bukser: Zara, købt sidste år. Sko: H&M


Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg synes virkelig at det er en fryd at cykle igennem byen i denne tid. Dels fordi at træerne og blomsterne er sprunget ud fra den ene dag til den anden, men også fordi at der bare er maks gang i farverne. Jeg kan ikke huske hvornår vi sidst har haft så lang og hård en vinter som denne, i et kort sekund var jeg i tvivl om foråret nogensinde ville trænge igennem. Jeg har endda været i Thailand henover julen, men alligevel så føles det som år siden, at solen har varmet min hud. Jeg nyder virkelig de skønne dufte fra blomsterne og træerne, når man cykler igennem byen, det giver en varme og ro i kroppen som jeg næsten havde glemt fandtes.

Da jeg cyklede igennem hjem forleden, så blev jeg simpelthen så glad. Der stod næsten farver ud af røven på alle mennesker og butiksvinduer jeg cyklede forbi. Jeg går i farver året rundt, men man kan virkelig se at forårsmoden byder på farver – og masser af dem! Folk skal selvfølgelig have lov til at gå i hvad de vil, men jeg synes bare at farver gør en så glad.
Ikke nok med at folk rendte rundt med masser af farver, så havde folk også en meget forskellig stil. Jeg blev simpelthen SÅ inspireret af kvinderne jeg så på gaden. Lige nu føles det som om at man kan tillade sig at have lige hvad man vil på, og det ser mega fedt ud alligevel. Måske er det igen bare mig, men jeg synes virkelig at vi har været inde i en periode, hvor alle kvinder gik i præcis det samme tøj. Det var SÅ kedeligt at se på. Det var som om at der var meget få stykker tøj som var “acceptabelt”, derfor lignede alle sammen hinanden. Man måtte absolut ikke blande nogle bestemte mønstre og farver, man skulle gøre en ting, men helst ikke den anden.. Igen, så ved jeg ikke om det bare er noget jeg har følt. Men jeg har i hvert fald haft det sådan at jeg ikke altid passede ind, fordi jeg ikke havde det “acceptable” tøj.

En blanding af mere selvtillid hos undertegnet og en ny tendens om at man må have lige det man vil, har virkelig fået en glæde frem i mig. Byen var fuld af smukke kvinder, som havde en meget anderledes stil en jeg har, men de var smukke og meget inspirerende. Jeg havde lyst til at stoppe mange af de her kvinder op, for at komplimentere dem på deres stil. Jeg så en kvinde med en vanvittig flot nederdel forleden, der var jeg simpelthen nødt til at rose hendes tøjstil – hun lignede en der blev glad!
Jeg elsker at vi er blevet bedre til at gå i farver, at vi er blevet mere “modige” og personlige i vores tøjstil. Farver avler farver, og flere farver avler glæde – det tror jeg på. Jo flere der tør gå i flere farver, jo hurtigere vil andre også finde mod til at gøre det.

Måske er det forårets skyld, måske har det altid været sådan, det er bare mig der er langsom. I hvert fald så havde jeg lyst til at holde en kæmpe farvefest med samtlige kvinder, hylde med og hylde mig selv. Uanset hvad din stil er, så håber jeg du tager dit tøj på, fordi det gør dig glad og fordi det føles rart på din krop. Ros dit spejlbillede, ros din veninde, ros kvinden på gaden. Smil til en fremmed og hyld lørdagen! Måske fordi du har nogle nye farver på, måske fordi du har sort på og elsker sort. Uanset hvad, så er det din krop og det er DIG der laver reglerne! Tak fordi du er dig. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om "sexpartnere" #2