Lad os snakke om: "sexpartnere" #6

En is om dagen…

afterlightimage-17
Jeg har spist en is hver eneste dag i denne her uge. Nogle af dagene har jeg spist to is. Jeg har også drukket/spist slush ice.
Jeg skulle have været til styrke yoga i mandags, det blev aflyst – jeg spiste is og fløde med HVID pasta til aftensmad. Jeg drak også vin i mandags, faktisk drak jeg to glas vin.
I dag skal jeg til yoga også skal jeg ud og fejre at min praktik er færdig (WEHUUU!), jeg skal have masser af vin i aften og jeg glæder mig allerede.
Jeg har nok ikke gået de “optimale” 10.000 skridt om dagen. Men jeg har spist svinekød og det var faktisk ikke økologisk.

Det er vanvittig varmt for tiden, jeg sveder kronisk og jeg er faktisk ikke specielt stor fan af det. Sorry, det ved jeg godt at jeg ikke må sige, fordi så “jinxer” jeg det også kommer der regn og minus grader i morgen. I don’t give a shit – jeg sveder og jeg er ikke nede med det. Min sved lugter og jeg har en deo i tasken hele tiden. Ja, kvinder sveder sgu også – og nej, det lugter fandme ikke af rosenblade.

Det jeg prøver at få skrevet ned, på en lidt passiv aggressiv måde, det er: S-L-A-P  A-F!
Ja, det er skide varmt i de her dage, derfor så er en is en glimrende måde at få ens kropvarmen ned på. Ja, du sveder og det gør vi andre også. Det er okay hvis det er alt for varmt til at træne, du får ingen mærkelige blikke herfra hvis du lader være. Hvis du vil spise koldskål til aftensmad – så gør det! Lad de åndssvage “eksperter” i fjernsynet mene hvad de vil om den spise (hørte at de mener at det jo er ren sukker og kammerjunker jo er småkager – ØHHH, JA! Det er nok derfor det smager så enormt godt!).

Lad sukkerpolitiet blive i deres sukkerfri verden, og løb på væggene og hop i hoppeborgen med os andre! Hvis du undgår sukker fordi du er på kur eller andet, så er det også helt okay. Lad det nu være helt i orden at træne dagligt og lad det for guds skyld også være i orden ikke at træne – VI ER FORSKELLIGE!

Så en is om dagen gør dig måske ikke til et bedre menneske, men tæt på. Især hvis der er chokolade på isen. #duernok 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Sofie

    Jeg vil altså bare lige anbefale dig en fantastisk deo! Jeg har som dig, døjet med dagligt lugtende sved – det er det værste! Jeg har afprøvet alverdens deodoranter, men ingen holdte længere end et par timer. Men den sidste uge, har jeg brugt en cremedeodorant fra Isangs på Vesterbro og den er en gave fra himlen! Seriøst, du skal prøve den! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "sexpartnere" #6