Det kom med foråret..

Foreløbige emner til “lad os snakke om”

img_3499
Min smukke trøje er fra My Rainbow Tee, den er modtaget som en gave og jeg ELSKER DEN! De har simpelthen så mange fine items. 


Hej venner!

Forleden åbnede jeg igen op for “lad os snakke om” kategorien her på bloggen. Det var planen at jeg ville holde en længere pause fra emnet, mest for at min blog ikke blev for ensformigt. Det kan godt være en smule trist at besøge en blog, hvis det altid er det samme der bliver skrevet om – det er i hvert fald min holdning. MEN, om jeg ville det eller ej, så blev de tabubelagte emner ved med at rulle ind i min indbakke, og jeg kunne ikke lade være med at blive mere nysgerrig. Det er jo en blanding af en smule sorg, men også en glæde, når i deler jeres tabubelagte emner med mig. Jeg bliver meget rørt over at i er så pisse seje til at dele det, men også rigtig ked af at der stadig er SÅ mange ting, som vi ikke snakker nok højt om.
Det bliver ligesom sidste gang. Jeg spørger jer omkring hvad vi skal snakke om, i deler forslag, jeg udvælger X antal tabubelagte emner vi skal diskutere, jeg deler en indsendelsesformular, i deler jeres sandheder, jeg poster dem her på bloggen. Det fungerede super fint sidste gang, så forhåbentlig bliver det en lige så stor glæde for alle denne gang. Jeg opfordrer gerne til i at i velkommen til at kommentere her på de tabubelagte indlæg når jeg deler jeres historier. Det kan være rart for den der sidder bag skærmen og har delt en hemmelighed/sandhed, at folk skriver: “dig der skrev det med ….. det skal du ikke være ked af, sådan har jeg det også” fx. I kan være anonyme i kommentarerne her på bloggen. I kan skrive et X i navn, hvis i ikke vil stå frem. Jeres mail bliver ikke vist, det er kun mig der kan se den og jeg sladre ikke til nogle!

Jeg bad jer om at dele nye forslag til tabubelagte emner og det skal jeg love for at i gjorde – TAK!

Indtil videre lyder de sådan her: 

◊ Seksuelle grænser (har du nogensinde gjort noget seksuelt, som du faktisk ikke rigtig havde lyst til?)
◊ Karakterræs (det evige pres der kan være på at få en god karakter)
◊ Alkohol i familien (hvordan påvirker det dig og resten af familien?)
◊ 
Sugar dating (aflivet eller styrket nogle fordomme om det)
◊ 
Orgasmer (om at få dem, men også om ikke at kunne få dem)
◊ 
Økonomi (både den gode og dårlige økonomi)
◊ 
Bryster (størrelser både på brysterne men også på brystvorten. Herunder også indadvendte brystvorter)
◊ Sex i parforholdet (hvor ofte skal man egenlig have det?)
◊ Prævention (evt også konsekvenserne ved at bruge det forkerte)
◊ “
Dårlige” forældre (den svære familie)
◊ S
eksuelle lyster (måske har man lyster som ikke anses som “normalt” og man derfor ikke tør snakke åbent om det)
◊ 
Analsex (gør det ondt? Er det rart? Kommer der virkelig lort på pikken efter?)

12 emner indtil videre. Jeg synes de alle sammen er mega spændende og der er faktisk flere som jeg er nysgerrig på. Bla. suger dating, fordi det eneste jeg kender til det, det er en eller anden DR3 dokumentar omkring en pige der levede af det – og der fik jeg virkelig et mega dårligt billede af hende og af datingformen. Så måske bliver jeg klogere?
MEN, er der nogle emner som du synes at vi mangler. Vi har jo allerede været igennem 18 andre emner (LÆS DEM HER), men er der nogle af dem som vi skal snakke om igen? Er der nogle jeg mangler på listen? Del gerne i indsendelsesformularen nederst i indlægget her. Det bliver skide godt, det kan jeg mærke! Tak fordi du er dig, tak fordi du deler, tak fordi du læser med (også selvom du ikke deler)! Håber du får en kanon dejlig weekend – husk at hylde de små sejre!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Rikke

    Hvorfor fik du et mega dårligt billede af Gina fra DR3 programmet om sugar dating?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kom med foråret..