Vind en bog om utroskab og kærlighed..

Generer mine bryster dig?

img_3886Malte og jeg fejrede vores to års dag i mandags. Han havde inviteret mig på sushi og jeg havde lyst til at gøre noget ud af mig selv. En hver anledning for at gøre noget ud af mig selv, griber jeg! Derfor sker det ofte at jeg opfinder en anledning, bare for at sætte lidt glimmer på hverdagen – det er meget rart og tiltrængt til tider.
Jeg havde dog mega tøjkrise, fordi det har jeg altid. Valget blev en fin nederdel fra Envii (kan ikke finde den, men DENNE minder lidt om) og en bodystocking fra Message. Det var for en gangs skyld meget rolige farver, hvilket ikke sker så tit, men sådan blev det nu.
Under middagen siger Malte: “du har virkelig sjældent nedringet tøj på!”
Jeg svare: “det ved jeg, det er også meget grænseoverskridende for mig..”

– I en alder af 16, der brugte jeg 65H i bh. Mine patter var enorme og jeg var mindre rent kropsmæssigt end det jeg er nu – det så ret voldsomt ud. Dengang elskede jeg det, jeg fik jo monster meget opmærksomhed for drengene! Den fik heller ikke for lidt med sports bh’er, så brysterne virkelig sad oppe under hagen – wuhu! Det var en gylden tid med masser af patter, sprut og drenge! Men pludselig blev den faktisk ikke så gylden mere, nærmere bronze eller en form for slidt kobber. Jeg blev taget på mine bryster i byen, med kommentaren: “du beder jo selv om det!”. Folk kunne ikke kigge mig i øjnene fordi der var to store gajoler der stjal deres fokus.. Der kommer patterne – og Caroline. Min ekskæreste fik vidst også påpeget en gang eller otte at de hang, at mine brystvorter var for store og jeg burde skamme mig over dem. I kan så selv gætte jer frem til hvilken ekskæreste der var. Jeg følte ikke at man havde respekt overfor mig som kvinde, fordi jeg havde nedringet tøj på. Folk dømte mig på størrelsen af mine bryster og måden jeg klædte mig på.
Og det gjorde jo så at jeg skammede mig over dem. De var alt for store, de hang og mine brystvorter var alt for store – det så jo ulækkert ud. Jeg pakkede dem væk, undgik tøj der viste dem for meget frem, fandt bevidst undertøj som ikke gav mig en kavalergang. Jeg brød mig ikke om når min kæreste tog på dem, jeg havde taget alt intimitet og seksualitet fra dem, det var bare to dumme fedtklumper jeg skulle skamme mig over.
Da jeg trænede meget så blev mine bryster mindre, hvilket jeg var glad for, fordi jeg havde ondt i rykken. De “forsvandt” ind til en F skål og her er de så stadig den dag i dag. Jeg har brugt 65F i mange år efterhånden. Da jeg lærte hvad selvaccept var, så lærte jeg også at elske mine bryster, men jeg viste dem stadig aldrig frem. Jeg bryder mig ikke om den opmærksomhed de kan få, jeg synes ikke det er rart at folk de kigger på dem som var det dyr i zoologisk have.

Da jeg cyklede mod min date med Malte i mandags, der trak jeg op i blusen et utal af gange, fordi jeg følte at mine bryster var ved at falde ud. Jeg havde det som om at alle kiggede på dem, ventede på at jeg cyklede over et bump, så der virkelig kom bølgegang i babseland. Jeg tog mig selv i at tænke at jeg var latterlig! Ja, folk de kigger når en kvinde med nedringet trøje kommer forbi, ligesom man kigger hvis der kommer en mand med en stor lilla hat forbi.
Jeg holder rigtig meget af mine bryster faktisk, jeg har fundet min seksualitet frem i dem igen og vil ikke være dem foruden. Men stadig er det grænseoverskridende for mig at vise dem frem, fordi kommentarerne: “ja okay, der er andre måder at få opmærksomhed på!” og “du kan også vise noget andet frem engang i mellem”, sidder i min krop.
Jeg synes at jeg er god til at vise mine former frem, jeg synes at jeg vælger tøj der som regel fremhæver min talje og min barm. Måske er det ikke dødsens vigtigt for mig, at jeg SKAL lære at gå i nedringet tøj, fordi der er rigtig mange måder at klæde sig på. Men jeg skal i hvert fald arbejde på, at lade andres meninger blive inde i deres hoveder. Først skal jeg måske lade være med at tolke så meget på folks blikke, og lade fortidens spøgelser blive i fortiden!
Jeg tror ikke længere at jeg har større bryster end gennemsnittet, men det er også irrelevant. Det er nogle følelser som sidder dybt inde i mig! Jeg har ofte ønsket mig mindre bryster. Jeg har ofte kigget med lange blikke efter kvinder der har mindre bryster end jeg – fordi jeg synes at det er flot. Store bryster er også rigtig flot, jeg dyrker dem bestemt også herhjemme. Jeg går altid uden bh og gerne uden trøje også. Malte elsker mine bryster og giver dem ofte komplimenter. Så det er faktisk lidt underligt at jeg er så påvirket af andres øjne på min krop. Fordi jeg skriver at jeg har accepteret dem og virkelig elsker dem, men alligevel så har jeg ikke brug for at vise dem frem. Men betyder accept at man også skal have lyst til at vise dem frem? Ikke nødvendigvis måske.

Det er måske også nemmere at føle sig selvsikker omkring husets fire vægge, også blive nervøs når man går ud i civilisationen. Jeg følte mig skam sexet i mandags, men jeg føler mig også sexet i nattøj og i en rullekrave. Mit tøjvalg definerer ikke hvordan jeg har det med min krop – og heldigvis for det. Jeg går i det tøj som jeg føler mig tilpas i og nogle gange så udfordre jeg mig selv en smule, ligesom i mandags. Så lektie til mig det er at jeg skal lade andres meninger blive hos dem, lade folk blive på deres egen plæne og lad mig nyde min – uanset mit tøjvalg! Min respekt overfor mig selv, skal i hvert IKKE mindskes bare fordi jeg viser min barm frem! DIN KROP, DINE REGLER! (den lektie må du forøvrigt godt tage til dig!) #duernok

img_3887

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

12 kommentarer

 • Skønt skønt indlæg som jeg virkelig kan relaterer til!
  Jeg er også født med “store” babser, men tabte stort set alt da jeg rundede de 16 år, så det endte med te poser. Så jeg fik dem faktisk lavet, fordi lige pludselig begyndte jeg at savne den store barm. Dog har jeg heller aldrig en nedringet bluse på, måske jeg også skulle udfordre mig selv.
  Men du ser skøn ud! og tak for et godt og ærligt indlæg.

  – Victoriamh.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Kan forstille mig hvor usikker man må være som dig da det skete som 16 årig.kan godt forstå du valgte at få dem lavet! Der ligger virkelig meget seksualitet og identitet i ens barm!

   Tak fordi du deler!

   Vh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig været særligt glad for min bryster. De er forholdsvis store, de har ikke rigtig nogen muskulatur, men er bare to bløde klumper, som hænger og søger ud under armene.
  Så sad jeg en dag og så et program med kvinder med brystkræft, som havde fået fjernet deres bryster. Det fik mig til at tænke over hvor meget af min femininitet der er forbundet med mine bryster og hvor meget jeg ville savne den hvis de forsvandt. Så måske har jeg ikke den smukkeste faste barm, men de er mine og de er en del af mig – de fortjener også at blive holdt af! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Du har virkelig ret! Kan sagtens forstå at folk der har fået fjernet deres bryster grundet kræft, vælger at få nogle nye. Det er en stor del af kvindekroppen og de ser alle sammen forskellige ud – hvilket vi skal være bedre til at hylde ♥️🙌🏻

   Kh
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Skønt indlæg at læse. Jeg kan virkelig relatere til dine tanker omkring ens store barm, som man føler skal gemmes væk, når fortidens kommentarer stadig sniger sig ind i ens tanker. Jeg har siden jeg var 16 år været en str. 65H, og er kun 161 cm høj! Så det fik også en del omtale dengang, og har mange dårlige minder fra den tid. Jeg måtte pga. rygsmerter opereres, og som 23 årig fik jeg derfor en brystreduktion. Mit kæmpe problem med store bryster, jeg i årevis gemte væk i store sweaters, blev forvandlet til et nyt dilemma med at acceptere at være anderledes med ar under brysterne. Men som årene er gået har jeg accepteret og lært at elske min krop og virkelig værdsætte den operation, regeringen gav mig gratis for, at jeg kunne løbe og træne igen og bære en helt normal bh og gå i stramme bluser igen uden konstant stirren fra andre. Det er stadig en kamp at føle sig anderledes, men indlæg som dette gør, at jeg får flere positive associationer med min barm, og gerne vil vise dem frem uden at gå så meget op i, hvad fanden andre tænker. 🙂 Tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pift, du ser rigtig godt ud 🙂 Og godt skrevet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Caroline. Jeg synes det er møg fedt at læse om dine tanker, fordi jeg sidder selv i den helt samme, men så alligevel omvendte båd. Jeg er en pige på 17, har “brede skuldre”, en stor og rund mumse og en lille A kop på brystet. Jeg har altid skammet mig, og gør det stadig til en grad. Lærer hver dag at acceptere min krop mere og mere som den er – stærk og atletisk, selvom jeg egentlig hellere ville have en mere feminin figur. Har altid gået med tanken at hvis nu bare at jeg havde større bryster, så ville min krop være mere ‘proportional’, og mere ‘sexet’…. men når alt kommer til alt, så er mine små bryster praktiske i træningscenteret, rigtig søde og bløde, og min kæreste har aldrig klaget – så hvorfor skal jeg? Tak for dit gode arbejde, jeg elsker at læse dine indlæg og, at følge dig på Instagram! Kh Katrine ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Tusind tusind tak for det her indlæg, jeg er i løbet af det sidste år nået op i en 75H og har det utrolig dårligt med mine brysters størrelse, da jeg ikke er særlig feminin generelt. At vide at man ikke er alene om at have svært ved acceptere at man har store bryster betyder utrolig meget for mig, så mange tak for at du skriver disse slags indlæg, det betyder utrolig meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Selv tak! Det er rigtig dejligt at du kan bruge det, det er så rart at man nogle gange ikke føler sig selv alene med ens tanker og følelser ♥️

   Vh
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er misundelig på dem, haha. Hilsen 70B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Altid se det smukke i andre, uden at tænke dårligere om dig selv ♥️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en bog om utroskab og kærlighed..