Lad os snakke om: "sexpartnere" #1

Gode rabatter og hyggelige timer..

collage_fotor1  img_3034
Reklame for Bone’s.


Jeg har før nævnt at jeg vil være bedre til at invitere mine veninder og familie ud, det behøves ikke være 4 retters menu, men bare til en kop kaffe, eller en gåtur rundt om søerne. Når man bor tæt på hinanden, så glemmer man ofte at komme lidt ud – det ender tit på sofaen.
Jeg inviterede min gamle roomie Anne ud forleden. Jeg mødte Anne på studiet, vi dannede et fint venskab mens vi boede sammen, men nu ses vi bare alt for sjældent. Vi er begge to nødt til at arbejde for at supplere vores SU, hvilket godt kan kræve en del, når man også har studie, kæreste, veninder, familie og træning oven i. Det er ens lod når man er studerende, så skal man virkelig prioriterer ens tid ordentlig!
Anne og jeg tog på Bone’s, og da vi begge er studerende er Bone’s et oplagt sted at blive forkælet! Bone’s har nemlig en meget rimelig studierabat der lyder på, at hvis man fx kommer 2 studerende (hvoraf blot én skal have et gyldigt studiekort) så kan man få 2 hovedretter og kun betale for 1 (men skal betale den dyreste). Tilbuddet gælder mandag og torsdag efter kl. 18.30. Jeg ved ikke om jeg bare er en dårlig studerende, men jeg glemmer simpelthen SÅ tit de rabatter der faktisk følger med. Det er virkelig en af de få fordele ved at være studerende (plus de lange sommerferier og fredagsbare selvfølgelig!). Og når pengene i forvejen kan være små nogle gange, så er det altså virkelig at få alle rabatter med! Jeg nægter at leve af havregryn og støv fra sofaen, bare fordi jeg er igang med at tage mig en uddannelse, det skal være plads til hygge!

img_3035

Vi var ude og spise på Bone’s på Amagerbrogade, som er Annes nye hood og mit gamle hood, inden jeg satte anker i Sydhavnen. Sidst jeg var på Bone’s var i Lalandia med min familie, der havde vi en konkurrence om hvem der kunne spise flest spareribs – jeg tror desværre at min storebror vandt, men jeg fik en flot anden plads! Min bror åd så meget at han nærmest skulle bærers hjem efter, men man må sgu give dem at deres spareribs er lækre. De tilbereder dem også dagligt fra bunden af og det tager omkring 4 timer. Gris er en af grundene til at jeg aldrig bliver 100% vegetar – det smager simpelthen for godt.

Anne og jeg var begge enige om at den bare skulle have fuld skrue, fordi vi er så ophængt på praktikopgave for tiden. Jeg havde glædet mig hele dagen til en stor fed burger med fritter og alt den dybbelse jeg kunne komme i nærheden af! Vi skulle have dessert til forret, salatbar til mellemret og en burger til dessert. Det er det skønne ved at være voksen, ingen bestemmer hvilken rækkefølge man skal spise maden i. Det er jo som at gå i barndom igen når man nærmer sig softIce stationen med alt den krymmel, chokolade, guf og vafler man har lyst til at have på. Der var ikke noget der behøvede at være “instagramvenligt”, det skulle bare kastes sammen til en stor herlighed! Mine smagsløg dansede fandango.

collage_fotor2img_3031
Da vi sad og spiste så gik det op for mig, hvor meget jeg havde savnet Anne. Vi er simpelthen SÅ forskellige, men deler alligevel rigtig mange fælles holdninger – især inde for pædagogfaget som vi jo begge to studerer. Vi pludrede løs i flere timer om kærestesorger, familiestridigheder, sex, mad, skole, praktik, opgave og om alt det andet. Det er skæmmende hvor travlt man kan have nogle gange. Men da jeg sad der sammen med Anne på Bone’s og snaskede amok i min burger, så gik det op for mig, hvor nærværende jeg var i hendes selskab, midt på den amerikansk inspireret restaurant. Det kan godt være en selvfølge for nogle at man er det, men for mig så er det noget jeg arbejdet på at blive bedre til. Man kan ofte tænke på indkøb, regninger, opgaver, kæresteproblemer og morgendagens opgaver, mens man faktisk sidder og er igang med noget helt andet. Stop op, se lige hvad du laver, mærk om du er til stede eller om dine tanker er et helt andet sted. Nogle mennesker har den effekt, at de bare kan få en til at slappe helt af, eller nogle gange er det en god burger eller et par lækre spareribs der gør det (mad har virkelig en beroligende effekt på mig – hæhæ). Som regel så er det dig selv det kan styre det, træk vejret ned i maven, lad tankerne være og vær tilstede i øjeblikket. Måske er den bedste måde at være ordentlig tilstede, over en hyggelig middag med en du holder af? Det virkede i hvert fald for mig. 

img_3037img_3029img_3040

 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "sexpartnere" #1